Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μιλάει τη γλώσσα των ζώων στο «The Voyage of Doctor Dolittle»

στα 10

Ο ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του γλωσσομαθούς κτηνιάτρου που υποδύθηκαν στο παρελθόν ο Ρεξ Χάρισον και ο Εντι Μέρφι.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μιλάει τη γλώσσα των ζώων στο «The Voyage of Doctor Dolittle»

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ετοιμάζεται να αφήσει για λίγο στην άκρη το κοστούμι του Iron Man και να φορέσει την ποδιά του γιατρού, σε ένα ακόμα ριμέικ της κλασική κωμωδίας «Doctor Dolittle».

Βασισμένη στη σειρά παιδικών βιβλίων του Χιου Λόφτινγκ που κυκλοφόρησε το 1920, η ταινία που σκηνοθέτησε το 1967 ο Ρίτσαρντ Φλάισερ, με πρωταγωνιστή τον Ρεξ Χάρισον, διασκεύασε για πρώτη φορά στο σινεμά την ιστορία του κτηνιάτρου που διαθέτει το χάρισμα να μιλάει στα ζώα – ομολογουμένως όχι άσχημο ταλέντο για το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα σκηνοθετήσει τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. σε ρόλο ιδιοφυούς τσαρλατάνου

Doctor Dolittle 1967 607

Doctor Dolittle 1998 607 Ο Ρεξ Χάρισον και ο Εντι Μέρφι στις προηγούμενες κινηματογραφικές ενσαρκώσεις του «Doctor Dolittle»

Το 1998, ο Εντι Μέρφι θα έπαιρνε τα σκήπτρα στην επικοινωνία μεταξύ ειδών, με κολλητούς ένα ινδικό χοιρίδιο και μια τίγρη, σε μια ταινία που θα γνώριζε τεράστια επιτυχία, ένα σίκουελ με τον ίδιο και τρεις ακόμα straight to video συνέχειες με μια θηλυκή ηρωίδα.

Κι αν το σχέδιο για μια κινηματογραφική αναβίωση του εκκεντρικού χαρακτήρα δεν ακούγεται παράταιρο ως όχημα για το αδιαμφισβήτητο κωμικό ταλέντο του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., μοιάζει μάλλον αλλόκοτη επιλογή για τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Στίβεν Γκέιγκαν που ανέλαβε το νέο ριμέικ, ο οποίος ξεκίνησε θριαμβευτικά με ένα Οσκαρ σεναρίου για το «Traffic» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και πραγματοποίησε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το εξίσου αιχμηρό «Syriana», για να συναντήσει ωστόσο χλιαρή υποδοχή με το φετινό «Gold».

Λογικά, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας αφού ξεμπερδέψει με τη συμμετοχή του ως Iron Man στα δύο μέρη του «Avengers: Infinity War».

Διαβάστε ακόμη

Doctor Dolittle 1967 poster 607