Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μπορεί να παίξει τους πάντες. Εκτός από έναν...

στα 10

Με αφορμή το «The Irishman», ο ενδεχομένως καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών εξηγεί γιατί δεν θα ενσάρκωνε έναν - και μόνο έναν - ρόλο.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μπορεί να παίξει τους πάντες. Εκτός από έναν...

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει ενσαρκώσει κάθε ήρωά του, από το «Οργισμένο Είδωλο» και τον «Ταξιτζή» ως... τον «Ατακτο Παππού», με την ίδια σαρωτική δύναμη και πειστικότητα. Υπάρχει κάποιος ρόλος, λοιπόν, που ο εμβληματικός ηθοποιός δεν μπορεί να αναλάβει; Υπάρχει!

Διαβάστε ακόμη: BFI London Film Festival 2019 | To Flix στο masterclass του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Σε συνέντευξή του στο BBC στο πλαίσιο της προώθησης του «The Irishman», ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε (ακόμα κι αν ήθελε), ποτέ να ενσαρκώσει τον Πρόεδρο της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, εναντίον του οποίου μιλά τακτικά και βροντόφωνα. «Αυτός είναι ο μόνος άνθρωπος που νομίζω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να υποδυθώ,» είπε ο Ντε Νίρο. «Δεν υπάρχει τίποτε που να εξιλεώνει το χαρακτήρα του, απολύτως. Είναι απίστευτο. Τίποτα. Είναι μοναδικός.» Και συνεχίζει, επεξηγηματικά, «Οχι ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά των ηρώων που ενσαρκώνεις, αλλά προσπαθείς να κοιτάξεις τα πράγματα από την οπτική του ήρωα. Λένε πως ο καθένας έχει τους λόγους του και πρέπει να τους ανακαλύψεις και να προχωρήσεις αναλόγως...»