Buzz

Κανείς δεν σταματά τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο όταν θέλει να δει Μουντιάλ!

στα 10

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήθελε πάση θυσία να δει τον αγώνα Αμερικής - Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και το έκανε σαν ένας γνήσιος party crasher!

Κανείς δεν σταματά τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο όταν θέλει να δει Μουντιάλ!

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρισκόταν στη γειτονιά Cobble Hill του Μπρούκλιν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Intern». Το μόνο ωστόσο που τον ενδιέφερε ήταν πως θα καταφέρει να παρακολουθήσει τον αγώνα Αμερικής - Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η παραγωγή έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημά του στέλνοντας ένα e-mail σε διπλανό συγκρότημα κατοικιών ζητώντας να τους επιτρέψουν την τοποθέτηση ενός φορητού δορυφορικού πιάτου στην ταράτσα, έτσι ώστε με ένα καλώδιο να τραβήξουν σήμα στο σκηνικό του γυρίσματος.

Η απάντηση άργησε να έρθει και ο ανυπόμονος Ντε Νίρο προτίμησε την πιο εύκολη οδό: βρήκε σε ποιο από τα διπλανά σπίτια έβλεπαν τον αγώνα και αυτοπροσκλήθηκε, συμμετέχοντας ως ένας απλός θνητός σε μια εαρινή τελετουργία.

Σύμφωνα με δηλώσεις γειτόνων που έσπευσαν να επιβεβαιώσουν το γεγονός «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ένας πραγματικός Αμερικάνος. Δεν έχει πρόβλημα να αράξει σαν όλους τους άλλους και να δει έναν αγώνα. Το διασκέδασε με την ψυχή του».

Καμία επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει για το παραπάνω γεγονός, όπως φυσικά κανείς δεν έχει αναφερθεί - εώς τώρα - για τη γνώμη του Ντε Νίρο για την ήττα της Αμερικής.

Φανταζόμαστε πως κάπου ανάμεσα γύρισε και μερικές σκηνές από το «The Intern».

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ 2014: