Φεστιβάλ / Βραβεία

Το «F... Trump» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη ζωντανή μετάδοση των φετινών Tony Awards

στα 10

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί ακόμη μια φορά λεκτικά στον Αμερικάνο Πρόεδρο, βάζοντας δύσκολα στο CBS που μετέδιδε ζωντανά την τελετή απονομής των βραβείων Tony.

Το «F... Trump» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη ζωντανή μετάδοση των φετινών Tony Awards

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ανέβηκε στη σκηνή των φετινών Tony Awards προκειμένου να προλογίσει τη ζωντανή εμφάνιση του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Ιδανική ευκαιρία για τον ηθοποίο / εχθρό του Ντόναλντ Τραμπ να δηλώσει: «Θα πω μόνο ένα πράγμα. Αντε Γ... Τραμπ. Δεν είναι πια αν συμφωνείς με τον Τραμπ. Είναι "Αντε Γ... Τραμπ"».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά: Βραβεία Tony 2018: Από τον Χάρι Πότερ σε μια «άλλη» Αμερική

Το CBS, που μετέδιδε ζωντανά τη βραδιά των θεατρικών βραβείων προσπάθησε να λογοκρίνει τον Ντε Νίρο, βάζοντας ένα «μπιμπ» πάνω στο επίμαχο «fuck», αλλά όσοι βρέθηκαν στο Radio City Music Hall αποθέωσαν όρθιοι και με παρατεταμένο χειροκρότημα το ξέσπασμά του.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλάει... ελεύθερα για τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Σε κάθε ευκαιρία στρέφεται εναντίον του, με πιο πρόσφατη αυτή που δήλωσε πως θα πετούσε τον Τραμπ έξω από τα εστιατόριά του.

«Το να μένεις σιωπηλός απέναντι σε έναν τέτοιο ρατσιστή και κακό Πρόεδρο σημαίνει ότι τον στηρίζεις» έχει ξεκάθαρα δηλώσει.

Διαβάστε όλα όσα έχει πει ο Ντε Νίρο για τον Τραμπ:

Robert De Niro Tony

Διαβάστε ακόμη: Οταν ο Σπάικ Λι αποκάλεσε τον Nτόναλντ Τραμπ «That motherf–ker»