Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θέλει να δείρει τον Ντόναλντ Τραμπ!

στα 10

«Είναι ολοφάνερα ηλίθιος. Είναι γουρούνι. Είναι απατεώνας». Αυτά και άλλα πολλά αποκαλεί on camera ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θέλει να δείρει τον Ντόναλντ Τραμπ!

Εξαλλος είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τον Ντόναλντ Τραμπ! Κι ενώ δύσκολα μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς, ο ηθοποιός μάλλον ξεπέρασε τα όρια του αποδεκτού για τα δεδομένα της καμπάνιας στην οποία συμμετείχε, η οποία είχε στόχο να πείσει τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν.

Οι δηλώσεις του Ντε Νίρο για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ - που έρχονται να συναντήσουν από μεσαία δάχτυλα μέχρι σκληρή κριτική από το σύνολο σχεδόν του κόσμου του θεάματος - κινηματογραφήθηκαν στο πλαίσιο μιας σειράς βίντεο-συνεντεύξεων, σε παραγωγή της εταιρείας Anonymous Content, για μια καμπάνια με τίτλο #VoteYourFuture.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κερκ Ντάγκλας συγκρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Χίτλερ σε μια σπαρακτική εξομολόγηση

Το περιεχόμενο των δηλώσεων του ηθοποιού κατά του Τραμπ κρίθηκε μάλλον ακραίο από τους παραγωγούς με αποτέλεσμα να μην περιληφθεί τελικά στη (μη κομματική) καμπάνια, το βίντεο δόθηκε ωστόσο στη δημοσιότητα και προβλήθηκε χτες αποκλειστικά στο πλαίσιο της τηλεοπτική εκπομπής «The Kelly File».

Μεταξύ άλλων, ο φανερά εξοργισμένος Ντε Νίρο αποκαλεί τον Ντόναλντ Τραμπ ολοφάνερα ηλίθιο, αλήτη, γουρούνι, ανίδεο, φοροφυγά, ντροπή για τη χώρα και άλλα χαριτωμένα, καταλήγοντας ότι θα ήθελε να του δώσει μια γροθιά στη μούρη!

Διαβάστε ακόμη: Να γιατί ο Αλεκ Μπόλντγουιν ως Ντόναλντ Τραμπ ήταν το χιτ της νέας σεζόν για το Saturday Night Live

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το βίντεο.


Διαβάστε ακόμη