Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα πέταγε έξω τον Ντόναλντ Τραμπ από τα εστιατόρια Nobu του

στα 10

Πιο καυστικός κι από το πιο καυτερό wasabi, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις και την (απολαυστική για εμάς) κόντρα του με τον «μην τον αποκαλείτε Πρόεδρό μου» Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα πέταγε έξω τον Ντόναλντ Τραμπ από τα εστιατόρια Nobu του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν υπήρξε ποτέ συγκρατημένος στην κριτική του απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ - ούτε προεκλογικά, ούτε τους τελευταίους 19 μήνες διακυβέρνησής του, έχοντάς τον αποκαλέσει «lowlife-in-chief» και «jerkoff-in-chief», ανάμεσα σε πολλά άλλα. Σήμερα, όμως, δεν μένει σε δηλώσεις, αλλά απειλεί και με πράξεις.

Διαβάστε όλα όσα έχει πει ο Ντε Νίρο για τον Τραμπ:

robert de niro Nobu 607

«Αν τον έβλεπα σε εστιατόριό μου, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, θα τον πέταγα έξω» δήλωσε ο Ντε Νίρο, ο οποίος, ως γνωστόν, είναι συνιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων «Nobu».

Τι πιστεύει ο άλλος συνέταιρος - ο σεφ Nobu Matsuhisa; Εκείνος μάλλον βλέπει αυτή την κόντρα ως ένα μεγάλο αστείο.

«Θα σκότωνα για να καθίσω τον Τραμπ δίπλα στον Μπομπ» έχει πει γελώντας. «Να τους φτιάξω σούσι!»

Κατά πόσο ο Ντε Νίρο θα έκανε πραγματικότητα μία τέτοια απειλή είναι άγνωστο, όμως ο ηθοποιός έχει πει ότι νιώθει ότι βρισκόμαστε σε ιστορικές στιγμές που δεν μας παίρνει να παραμένουμε σιωπηλοί απέναντι στα πράγματα.

«Το να μένεις σιωπηλός απέναντι σε έναν τέτοιο ρατσιστή και κακό Πρόεδρο σημαίνει ότι τον στηρίζεις» έχει ξεκάθαρα δηλώσει.

Πάλι καλά, Ντόναλντ, που σου αρέσουν τα cheeseburgers και μάλλον δε θα επισκεπτόσουν ποτέ τα Nobu.

Διαβάστε περισσότερα: