Buzz

Νεκρός στα 63 του χρόνια ο Ρόμπιν Γουίλιαμς από πιθανή αυτοκτονία

στα 10

Φλερτάροντας χρόνια με τη σκοτεινή πλευρά που από τη φύση του κρύβει μέσα του κάθε μεγάλος κωμικός, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στα 63 του χρόνια με πιθανότερη αιτία θανάτου την αυτοκτονία.

Νεκρός στα 63 του χρόνια ο Ρόμπιν Γουίλιαμς από πιθανή αυτοκτονία

O Ρόμπιν Γουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, με πιθανότερη αιτία θανάτου την αυτοκτονία μέσω ασφυξίας.

Update Τρίτη 12 Αυγούστου: Τελευταίες πληροφορίες από τις Αρχές, όπως ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου, θέλουν τον Ρόμπιν Γουίλιαμς να βρέθηκε με μια ζώνη στο λαιμό του, με σημάδια από κοψίματα στους καρπούς του και ένα μαχαίρι με αίμα πολύ κοντά στο σώμα του. O θάνατος του προκλήθηκε λόγω ασφυξίας. Δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα. Ενεργούνται τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Η έρευνα συνεχίζεται και περισσότερες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν...

Η σύζυγός του, Σούζαν Σνάιντερ δήλωσε: «Μου έχει ραγίσει ολοκληρωτικά την καρδιά. Εκ μέρους της οικογένειας του Ρόμπιν, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη στιγμή της βαθιά μας θλίψης. Καθώς θα τον θυμάστε, ελπίζουμε να συγκεντρωθείτε όχι στο θάνατο του Ρόμπιν, αλλά στις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που χάρισε σε εκατομμύρια ανθρώπους.»

Διαβάστε ακόμη: «Oh Captain, My Captain»: Μια τελευταία υπόκλιση στον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Η πιο πρόσφατη ταινία του Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν το «The Angriest Man in Brooklyn», στο οποίο ειρωνικά υποδύεται έναν άντρα που του απομένουν 90 λεπτά ζωής, ενώ έπαιξε και στο «Night at the Museum: Secret of the Tomb» που θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2014.

Εδώ και δεκαετίες, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πάλευε με τον εθισμό και την κατάθλιψη. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν ο θάνατος του/η αυτοκτονία του οφείλεται σε αυτά. Μετά από αρκετές προσπάθειες, ο Γουίλιαμς είχε επισκεφθεί κέντρο αποτοξίνωσης τον τελευταίο μήνα όπου και είχε σκοπό να μείνει για αρκετές εβδομάδες.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του θανάτου του Ρόμπιν Γουίλιαμς ζωντανά στο σόου του Κόναν Ο' Μπράιεν:


Η είδηση του θανάτου του Ρόμπιν Γουίλιαμς έχει συγκλονίσει, όπως αναμενόταν, το Χόλιγουντ. Με δηλώσεις τους, συνεργάτες αλλά και θαυμαστές του, τον αποχαιρετούν, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν την τραγική είδηση.

Διαβάστε εδώ τα tweets των διάσημων φίλων και συνεργατών του Ρόμπιν Γουίλιαμς.

«Ο Ρόμπιν Γούιλιαμς ήταν μια καταιγίδα κωμικής ευφυίας και το γέλιο μας ήταν ο κεραυνός που τον διατηρούσε. Ηταν φίλος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε», δήλωσε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Robin Williams

«Χάσαμε μια από τις πιο επιδραστικές και χαρισματικές κωμικές ιδιοφυίες, όπως και έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς αυτής της γενιάς. Οι ερμηνείες του δεν έμοιαζαν με τίποτα απ' ότι είχαμε δει, έρχονταν από ένα πνευματικό και εξωγήινο μέρος. Ηταν πραγματικά ένας από τους λίγους ανθρώπους που του αξίζει ο τίτλος "ιδιοφυία". Ημασταν φίλοι για 21 χρόνια. Τα παιδιά μας μεγάλωσαν μαζί, μας ενέπνευσε να ζήσουμε στο Σαν Φρανσίσκο και τον αγαπούσα σαν αδερφό. Ο κόσμος ήταν ένα καλύτερο μέρος με τον Ρόμπιν μέσα σε αυτόν. Και η όμορφη κληρονομιά του θα ζει για πάντα», δήλωσε ο Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτης μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γουίλιαμς της «Κας Νταπφάιρ».

Ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε: «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν ένας αεροπόρος, ένας γιατρός, μια νταντά, ένας Πρόεδρος, ένας καθηγητής, ένας Πίτερ Παν και όλα όσα μπορούν να βρίσκονται ανάμεσά τους. Αλλά ήταν μοναδικός. Εφτασε στις ζωές μας σαν ένας εξωγήινος - αλλά κατέληξε να αγγίξει κάθε στοιχείο του ανθρώπινου πνεύματος. Μας έκανε να γελάσουμε. Μας έκανε να κλάψουμε. Πρόσφερε το αμέτρητο ταλέντο του χωρίς αντάλλαγμα και το έδωσε με γενναιοδωρία σε αυτούς που το χρειάστηκαν περισσότερο - από τους στρατιώτες μας στο εξωτερικό μέχρι σε όσους ζουν στο περιθώριο στους δικούς μας δρόμους. Η οικογένεια Ομπάμα δίνει τα συλληπητήρια της στην οικογένεια του Ρόμπιν, στους φίλους του και όλους όσους βρήκαν τη φωνή τους εξαιτίας του Ρόμπιν Γουίλιαμς.»

Διαβάστε ακόμη: