Buzz

Ρίντλεϊ Σκοτ, μην ψάχνεις πόστερ για το «Prometheus»!

στα 10

Φτιαγμένα από έναν φανατικό του σινεμά, τα 12 ψεύτικα πόστερ για το «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ μπορεί να λύσουν τα χέρια της παραγωγής της ταινίας, αφού είναι το ένα καλύτερο από το άλλο...

Ρίντλεϊ Σκοτ, μην ψάχνεις πόστερ για το «Prometheus»!

Ο δημιουργός τους βέβαια δεν είναι τυχαίος, αφού ο επονομαζόμενος ως Midnight Marauder έχει ένα από τα ωραίοτερα site γραφιστικής, αφιερωμένο αποκλειστικά σε κινηματογραφικές αφίσες και ειδικότερα σε πιθανά εξώφυλλα DVD της Criterion Collection.

Τα πόστερ που έφτιαξε για το «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι ενδεικτικά της τεχνικής του, που μοιάζει επηρεασμένη από κάθε πιθανό ρεύμα στην ιστορία των κινηματογραφικών αφισών. Ολα τους βασίζονται πάνω στην επιστροφή του Ρίντλεϊ Σκοτ «στο είδος που ο ίδιος καθόρισε» και με μνήμες από το «Alien» συμπληρώνουν τα μέχρι τώρα υπέροχα υλικά της ταινίας που μοιάζει να είναι το γεγονός του φετινού καλοκαιριού.

Δείτε τις όλες παρακάτω στο gallery και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Prometheus», αφού - το ξέρετε - στο διάστημα κανείς δεν ακούει τις κραυγές σου!