Buzz

O Ρίκι Τζερβέις υπερασπίζεται την Βασίλισσα Ελισάβετ για το ναζιστικό χαιρετισμό που έχει αναστατώσει την Αγγλία

στα 10

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun με το ναζιστικό χαιρετισμό της εξάχρονης Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Ρίκι Τζερβέις δίνει τη σωστή διάσταση του «σκανδάλου».

O Ρίκι Τζερβέις υπερασπίζεται την Βασίλισσα Ελισάβετ για το ναζιστικό χαιρετισμό που έχει αναστατώσει την Αγγλία

Οπου και να γυρίσετε το μάτι σας σήμερα στον βρετανικό Τύπο θα βρείτε αναλύσεις γύρω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Sun και απεικονίζει την εξάχρονη Βασίλισσα Ελισάβετ να χαιρετά ναζιστικά εν έτει 1933, σε μια φωτογραφία που μέχρι σήμερα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει εκτός από την Ελισάβετ, τον θείο της Εδουάρδο τον 8ο, την τρίχρονη αδερφή της Ελισάβετ, Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τη μητέρα τους.

Queen Nazi Salute Sun 2015

Με τίτλο «Their Royal Heil nesses», η σκανδαλοθηρική Sun προσπαθεί να μην στρέψει βέλη κατά της Βασίλισσας, αλλά αναλύει πως οι σύνδεσμοι του Εδουάρδου με το Χίτλερ και το φασισμό έχουν αποδειχθεί. Το παλάτι αντέδρασε επίσημα δηλώνοντας πως: «Είναι απογοητευτικό πως αυτή η εικόνα που τραβήχτηκε οκτώ δεκαετίες πριν και προφανώς ανήκει στο οικογενειακό αρχείο της μεγαλειότητάς της, αποκτήθηκε παράνομα και έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης με αυτόν τον τρόπο.»

Η καλύτερη αντίδραση στο «σκάνδαλο» ήρθε από τον Ρίκι Τζερβέις που φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μια σειρά από απολαυστικά tweets που προδίδουν το ευτελές του επιχειρήματος της Sun αλλά και το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει μια παρεξηγήση προς όφελος της εμπορικότητας.

Διαβάστε ακόμη: