Buzz

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα σκηνοθετήσει τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. σε ρόλο ιδιοφυούς τσαρλατάνου

στα 10

Η αληθινή ιστορία του δαιμόνιου Δρ. Τζον Μπρίνκλεϊ μοιάζει κομμένη και ραμμένη για το συγκεκριμένο ντουέτο ηθοποιού-σκηνοθέτη.

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα σκηνοθετήσει τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. σε ρόλο ιδιοφυούς τσαρλατάνου

Μερικές φορές ένας σταρ δεν χρειάζεται να περιμένει να του προτείνουν τους ρόλους που του ταιριάζουν (και του αξίζουν), αλλά μπορεί ο ίδιος να τους βρει και να τους κάνει πραγματικότητα. Αρκεί να έχει αυτή τη δυνατότητα. Αυτό ακριβώς θα κάνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος έχει ευτυχώς στη διάθεσή του την εταιρεία παραγωγής Team Downey, την οποία ίδρυσε ο ίδιος και η σύζυγός του, Σούζαν Ντάουνι.

Σε συνεργασία με τη ραγδαία ανερχόμενη Annapurna Pictures, λοιπόν, η εταιρεία του ζεύγους θα κάνει την παραγωγή σε ένα ατιτλοφόρητο ακόμα φιλμ με σκηνοθέτη τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., η οποία θα ξετυλίγει την πολυτάραχη ζωή του τσαρλατάνου Δρ. Τζον Μπρίνκλεϊ, όπως αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο «Man of the People», από το podcast REPLY ALL της Gimlet Media.

Διαβάστε ακόμη: Ζωή χωρίς κανόνες: Eνας οδηγός στις πρωτότυπες κινηματογραφικές βιογραφίες

Robert Downey Jr. 607

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το podcast αφηγείται την αληθινή ιστορία του ιδιοφυούς απατεώνα γιατρού Τζον Μπρίνκλεϊ, ο οποίος χάραξε το δρόμο του προς τη δόξα και την επιτυχία χρησιμοποιώντας γιατροσόφια, μπόλικο λαϊκισμό, αλλά και την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της εποχής του: το ραδιόφωνο. Καθώς, όμως, η φήμη του έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις, τράβηξε την προσοχή του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος ξεκίνησε μια μακρόχρονη σταυροφορία προκειμένου να ξεσκεπάσει τις απάτες του.

Αν και το συγκεκριμένο επεισόδιο του REPLY ALL, ενός σόου αφιερωμένο σε ιστορίες για το πώς η ανθρωπότητα διαμόρφωσε την τεχνολογία και το πώς η τεχνολογία διαμόρφωσε την ανθρωπότητα, βγήκε στον αέρα στις 19 Ιανουαρίου του 2017, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η ίδια ιστορία έχει ήδη εμπνεύσει το εξαιρετικά διασκεδαστικό ντοκιμαντέρ «Nuts!» (2016) της Πένι Λέιν, το οποίο προβλήθηκε μάλιστα πέρσι και στα μέρη μας από το Exile Room.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για την ταινία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, μπορείτε να δείτε παρακάτω το τρέιλερ του εν λόγω ντοκιμαντέρ.


Διαβάστε ακόμη