Buzz

Ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ αποκαλύπτει το fan letter που είχε στείλει, στα 14, στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Κι εκείνη του απαντά

στα 10

Επειδή όλα τα όνειρα, λένε, κάποτε εκπληρώνονται!

Ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ αποκαλύπτει το fan letter που είχε στείλει, στα 14, στην Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Κι εκείνη του απαντά

Ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ είναι, πάντα, ένας εκπληκτικός ηθοποιός και μια μαγνητική προσωπικότητα, από την εποχή του «Withnail & I», μέχρι σήμερα, που βρίσκεται υποψήφιος για Οσκαρ για το ρόλο του στο «Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις;» της Νικόλ Χολοφσένερ (υποψήφιο, επίσης, για Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη Μελίσα ΜακΚάρθι και Σεναρίου).

Διαβάστε ακόμη: Αποθεώστε τις! Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ηθοποιοί όλων των εποχών (και gay icons μαζί)

ρίτσαρντ ε. γκραντ 607

Ο ηθοποιός, λοιπόν, μοιράστηκε στο twitter ένα αφοπλιστικά χαριτωμένο ντοκουμέντο από την παιδική του ηλικία. Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, βρέθηκε μπροστά στο σπίτι της Μπάρμπρα Στρέιζαντ και βγήκε φωτογραφία. Την οποία ανέβασε, μαζί μ' ένα γράμμα που είχε στείλει στην ηθοποιό και τραγουδίστρια και larger than life icon γενικότερα, όταν ήταν 14 χρόνων και ζούσε με την οικογένειά του στη Ζουαζιλάνδη.

μπάρμπρα στρέιζαντ 607Η Μπάρμπρα, την εποχή που ο μικρός Ρίτσαρντ ήθελε να τη φιλοξενήσει σπίτι του

Στο γράμμα, εκτός από το θαυμασμό του, έχει και κάτι ακόμα να προσφέρει στη σταρ: «Δεν με γνωρίζετε ακόμα,» γράφει ο 14χρονος Ρίτσαρντ, «αλλά σας γράφω για να σας προτείνω μια ιδέα που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε. Ονομάζομαι Ρίτσαρντ και ζω σ' ένα μικρό αφρικανικό βασίλειο που λέγεται Ζουαζιλάνδη, στη Νοτιοανατολική Αφρική. Απ' όταν είδαμε το "Funny Girl", εμείς, δηλαδή η οικογένειά μου κι εγώ, έχουμε γίνει πολύ μεγάλοι θαυμαστές σας. Παρακολουθώ την καριέρα σας φανατικά. Εχουμε όλους τους δίσκους σας.» Και συνεχίζει προτείνοντάς της, να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του για διακοπές, τουλάχιστον δύο εβδομάδων, σ' ένα μέρος όπου λίγοι θα την αναγνωρίζουν κι έτσι θα μπορέσει να ξεκουραστεί από το «αποτυχημένο ρομάντζο» της με τον Ράιαν Ο' Νιλ. Ενώ, για παρηγοριά, της παραθέτει και επιλεγμένες ατάκες από σεξπιρικά έργα. Το καλύτερο όλων, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ είδε ήδη, σήμερα, το ποστ του Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ και του απάντησε, με αντίστοιχα λόγια θαυμασμού για τη δική του καριέρα, έστω κι αν δεν του προσφέρει διακοπές σπίτι της. Διαβάστε παρακάτω (κλικάροντας στη φωτογραφία), την απίθανη αλληλογραφία.

Δείτε ακόμη: Μια αγνώριστη Μελίσα ΜακΚάρθι στο τρέιλερ του «Can You Ever Forgive Me?»