Buzz

Oh Baby! Ο Ράιαν Τζόνσον σκηνοθετεί για τους LCD Soundsystem

στα 10

O σκηνοθέτης των «Star Wars» και του «Looper», με τη βοηθεία των πρωταγωνιστών Ντέιβιντ Στραδέρν και Σίσι Σπέισεκ, σκηνοθετεί το σπαραχτικό «Oh Baby» των LCD Soundsystem.

Oh Baby! Ο Ράιαν Τζόνσον σκηνοθετεί για τους LCD Soundsystem

O Ράιαν Τζόνσον έχει αποδείξει ότι είναι ο σκηνοθέτης που θα καταστρέψει μια για πάντα τις παιδικές σου ψευδαισθήσεις - είτε πρόκειται για τα saga όνειρα των Star Wars, είτε για τους «Looper» δυστοπικούς εφιάλτες, είτε για το πώς μοιάζουν οι «Breaking Bad» τηλεοπτικοί αντιήρωες.

UPDATE: Δείτε όλο το βίντεο στο τέλος του κειμένου

Και με τη διάθεση να καταστρέψει και το «αμερικανικό όνειρο», πλησίασε και το σπαραχτικό «Oh Baby» των LCD Soundsystem (από το άλμπουμ του 2017, «American Dream»).

Θυμηθείτε κι αυτό: «Shut Up and Play the Hits». Τρέιλερ για το κινηματογραφημένο αντίο των LCD Soundystem

Με πρωταγωνιστές τους Σίσι Σπέισεκ και Ντέιβιντ Στραδέρν, ο Τζόνσον σκηνοθετεί μία ιστορία που θέλει ένα ζευγάρι 60χρονων να «κάνουν ένα σπαραχτικό, ρομαντικό ταξίδι τηλεμεταφοράς, που θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη των πραγματικών τους εαυτών, την τραγωδία και την αιώνια αγάπη...»

Ο frontman του συγκροτήματος, Τζέιμς Μέρφι, δήλωσε ότι συνεργάστηκαν με τον Τζόνσον ώστε το αποτέλεσμα να είναι «μία μικρού μήκους που θα λειτουργεί ως μουσικό βίντεο για το τραγούδι, αλλά και το τραγούδι να ακούγεται ως ιδανικό soundtrack για αυτή την μικρού μήκους. Δεν ήθελα απλά ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι.»

Σε λίγες ώρες θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του. Μέχρι τότε, απολαύστε ένα μικρό teaser:

.

Μόλις κυκλοφόρησε ολόκληρο. Απολαύστε το:

.

Διαβάστε περισσότερα: