Buzz

Δείτε πρώτοι την «Κόρη του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην επίσημη πρεμιέρα της

στα 10

Ετοιμη για την έξοδό της στις αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου, η «Κόρη του Ρέμπραντ» σας προσκαλεί στην επίσημη πρεμιέρα της για να γνωρίσετε πρώτοι τα μυστικά της.

Flix Team
Δείτε πρώτοι την «Κόρη του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην επίσημη πρεμιέρα της

Η «Κόρη του Ρέμπραντ» εκτυλίσσεται στη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής βίλας, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας. Το σενάριο, γραμμένο από τον ίδιο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Ζάχο Παπαζαχαρίου και τον Μισέλ Φάις, παρακολουθεί την ίντριγκα γύρω από ένα σπάνιο πίνακα του Ρέμπραντ, που αποτελεί το Μήλο της Εριδος ανάμεσα σ’ ένα πλήθος μικροαπατεώνων και δήθεν κοσμικών. Συνδυάζοντας τη φάρσα με το μυστήριο, ο Παναγιωτόπουλος φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή όπου τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου έχουν γίνει δυσδιάκριτα. Κι αυτό με μια ελαφρότητα που σαρκάζει τη σοβαροφάνεια.

Δείτε εδώ το βίντεο με την επίσκεψη του Flix στα γυρίσματα της «Κόρης του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Η Κόρη του Ρέμπραντ

«Είναι για μένα μια ταινία ορόσημο. Μια ταινία που οι εικόνες της γεννούν νοήματα. Δεν είναι τα νοήματα που γέννησαν τις εικόνες», δηλώνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Είναι μια ταινία αστεία και μαζί μελαγχολική.Αυτός ειναι ο λόγος που την αφιερώνω στους Max Brothers αλλα και στον Luis Bunuel και στον Τσέχωφ. Αλλη μια ταινία μου αταξινόμητη. Ενας κοσμος που αυτοκαταστρέφεται. Το τέλος μιας εποχής. Η μελαγχολία του τέλους μιας εποχής. Η αμηχανία μπροστά στο νέο που έρχεται. Ο φόβος του άγνωστου. Η κωμικότητα του πανικού».

Με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Χρήστο Λούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Αλεξία Καλτσίκη, Δήμητρα Ματσούκα, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Καταλειφό, Δημήτρη Πιατά, Γιάννη Στάνκογλου, Φωτεινή Μπαξεβανη, Νίκο Χατζόπουλο, Νίκο Καρδώνη, Μάκη Παπαδημητρίου, Νικόλα Χανάκουλα, Γιώργο Χρυσοστόμο, Γιώργο Κοτανίδη, Χάρη Φραγκούλη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Ευαγγελία Καρακατσάνη, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επενδύει στο all-star cast αλλά και στην πάντα ελαφριά του διάθεση για μια κωμωδία που υπόσχεται Τέχνη μετά του ωφελίμου...

Δείτε ακόμη: Ο Χρήστος Λούλης γοητεύει τις γυναίκες με το πιάνο σε μια σκηνή από την «Κόρη του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Η Κόρη του Ρέμπραντ

H επίσημη πρεμιέρα της «Κόρης του Ρέμπραντ» θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου (ώρα 21.00) στον κινηματογράφο Ιντεάλ, παρουσία των συντελεστών της ταινίας. Εσείς μπορείτε να βρεθείτε ανάμεσά τους, διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις. Κάντε share, like και αφήστε το ονοματεπωνυμό σας στα σχόλια του ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα του Flix στο Facebook και μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από το Facebook στις 7 Δεκεμβρίου.

H «Κόρη του Ρέμπραντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου θα βγει στις αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου από τη Spentzos Films.


Διαβάστε ακόμη:

Η Κόρη του Ρέμπραντ