Buzz

Eυλόγησον: Ο Τζουντ Λο κολάζει στα γυρίσματα του «New Pope»

στα 10

Mία σειρά από φωτογραφίες του Τζουντ Λο με speedo, από τα γυρίσματα του «The New Pope» στην παραλία, έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Δίκαιο.

Flix Team
Eυλόγησον: Ο Τζουντ Λο κολάζει στα γυρίσματα του «New Pope»

Δύο σχεδόν χρόνια μετά από την ανακοίνωση του ΗΒΟ (το κανάλι παραγωγής της επιτυχημένης σειράς «The Young Pope» του Πάολο Σορεντίνο) για τη δημιουργία μιας νέας σειράς, πάλι από τον Ιταλό σκηνοθέτη, με τον τίτλο «The New Pope». και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Διαβάστε κι αυτό: «The New Pope»: ο Τζον Μάλκοβιτς ενώνει δυνάμεις με τον Τζουντ Λο στο σίκουελ της σειράς του Πάολο Σορεντίνο

Στον αινιγματικό νέο κύκλο, ο οποίος (σύμφωνα με τον Σορεντίνο που συπογράφει και πάλι το σενάριο μαζί με τον Ουμπέρτο Κανταρέλο) δεν πρόκειται ακριβώς για συνέχεια του «Young Pope», αλλά για μια άλλη προσέγγιση σε αυτό τον μικρόκοσμο, ο νέος Πάπας είναι ο Τζον Μάλκοβιτς.

Τον Μάλκοβιτς δεν τον έχουμε δει ακόμα σε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Αντιθέτως, χθες έριξαν κυριολεκτικά το Ιντερνετ, παπαρατσικές φωτογραφίες του Τζουντ Λο (κυριαρχεί μυστήριο αν ερμηνεύει τον ήρωα του από το «The Young Pope» ή κάτι εντελώς άλλο) από ένα γύρισμα στην παραλία της Βενετίας που τον θέλει να αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των πιστών (η φαντασία των άπιστων έχει έτσι κι αλλιώς κολαστεί από καιρό...)

Λάβετε σώμα λοιπόν (όχι αίμα) του 46χρονου Τζουντ Λο...

Jude Law 607 5

Jude Law 607 6

Jude Law 607 1

Jude Law 607 2

Jude Law 607 3

Jude Law 607 4

Jude Law 607 11

Jude Law 607 7

Jude Law 607 8

Jude Law 607 9

Jude Law 607 10

Διαβάστε ακόμη