Buzz

O Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν υπερασπίζεται το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ

στα 10

Προς υπεράσπιση του «δίδυμού» του Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν έσπευσε να αποθεώσει το «Lost River» που ήρθε και έφυγε από τις Κάννες, συγκεντρώνοντας (σχεδόν) τις χειρότερες κριτικές όλου του Φεστιβάλ.

O Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν υπερασπίζεται το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ
O Ματ Σμιθ στο «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ

«Νομίζω ότι είναι ένα πανέμορφο, πανέμορφο και σπουδαίο φιλμ το οποίο ωριμάζει μέσα σου όσο περνάει ο καιρός. Υπάρχουν εικόνες μέσα του που δεν φεύγουν από το μυαλό μου.»

Με την παραπάνω δήλωση, ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, έσπευσε να σώσει την τιμή του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Ράιαν Γκόσλινγκ με τίτλο «Lost River» που προβλήθηκε στο «Ενα Κάποιο Βλέμμα» του 67ου Φεστιβάλ Καννών, συγκεντρώνοντας αρνητικές κριτικές - κυρίως λόγω του κενού περιεχομένου πίσω από το εκρηκτικό περιτύλιγμα που αποτελείται από αναφορές σε όλους τους αγαπημένους σκηνοθέτες του Ράιαν Γκόσλινγκ.

«Επειδή είμαστε δίδυμοι, κάνουμε την ίδια ταινία. Χωρισμένοι στη γέννα, συναντάμε συνεχώς ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των διδύμων. Μένουμε για πάντα μαζί», συνεχίζει ο Ρεφν σε συνέντευξη του στο New York Magazine, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί πως η επιρροή του στον Γκόσλινγκ είναι περισσότερο επιπέδου... «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί» και λιγότερο «Drive».

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ, πριν το δείτε στις ελληνικές αίθουσες από το φθινόπωρο σε διανομή των Seven Films / Spentzos Films.

2

Διαβάστε ακόμη: