Buzz

Η Ρις Γουίδερσπουν θέλει να βάλει λίγο southern charm στη ζωή σας!

στα 10

Μέσα από το e-shop που μόλις άνοιξε και πουλά ρούχα, αξεσουάρ και αντικέιμενα για το σπίτι y’all!

Η Ρις Γουίδερσπουν θέλει να βάλει λίγο southern charm στη ζωή σας!

«Στον Νότο δεν μπορείς να είσαι ποτέ υπερβολικά ευγενική, υπερβολικά χαριτωμένη ή υπερβολικά καλοντυμένη» λέει η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός στο βίντεο που καλωσωρίζει τους επισκέπτες στο site της, Draper James.

Γιατί μπορεί να είναι πλέον μια σταρ του Χόλιγουντ, αλλά παραμένει ένα απλό κορίτσι του Νότου στην καρδιά, δίνοντας στο site της τα ονόματα του παπού και της γιαγιάς της και προσθέτοντας έτσι έναν οικείο τόνο σε κάτι που δεν θέλει να είναι ένα ακόμη απρόσωπο κατάστημα.

Η Ρις Γουίδερσπουν δεν είναι βεβαίως η πρώτη σταρ του Χόλιγουντ που κάνει κάτι τέτοιο. Η Γκουίνεθ Πάλτροου τρέχει έδω και χρόνια το δικό της site Goop, ενώ και η Μπλέικ Λάιβλι έκανε κάτι ανάλογο προσφάτως.

Ομως το Draper James της Ρις Γουίδερσπουν μοιάζει να είναι το πρώτο που έχει μια ξεκάθαρη αισθητική, που θέλει να κάνει μόδα την ευγένεια, τους καλούς τρόπους και το στιλ των κατοίκων του Αμερικάνικου Νότου.

Δείτε πιο κάτω την ίδια τη Ρίς να σας καλοσωρίζει και να εξηγεί τι ακριβώς είναι το Draper James κι επισκεφθείτε το για να δείτε, αν το γούστο σας συμπίπτει με το δικό της!

Διαβάστε ακόμη: Η «Αγρια» ιστορία της Σέριλ Στρέιντ που έστειλε την Ρις Γουίδερσπουν στα Οσκαρ