Buzz

«Red Notice»: Απλώς η περιπέτεια που θα φέρει τον Ντουέιν Τζόνσον και την Γκαλ Γκαντότ στην ίδια οθόνη

στα 10

Και, πραγματικά, δεν χρειάζεται ποτέ να μάθουμε πολλά περισσότερα γι' αυτή την ταινία...

«Red Notice»: Απλώς η περιπέτεια που θα φέρει τον Ντουέιν Τζόνσον και την Γκαλ Γκαντότ στην ίδια οθόνη

Δεν έχουμε και πολλά να πούμε για το «Red Notice» και στ' αλήθεια δεν χρειάζονται πολλά: στη νέα ταινία που γράφει και σκηνοθετεί ο Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ και που βάζει μπροστά αμέσως μετά το «Skyscraper» (που στην Ελλάδα θα δούμε στις 12 Ιουλίου από τη UIP), θα πρωταγωνιστεί η «Wonder Woman» Γκαλ Γκαντότ και ο wonderful από κάθε άποψη, Ντουέιν The Rock Τζόνσον.

Δείτε ακόμη: Η Γκαλ Γκαντότ ήταν οικοδέσποινα του SNL - κι η Wonder Woman φίλησε με πάθος την Κέιτ ΜακΚίνον

γκαλ γκαντότ 607

Η ταινία θα είναι, φυσικά, ταινία δράσης με αγωνία και θα παρακολουθεί έναν πράκτορα της Interpol που καταδιώκει την πιο περιζήτητη λωποδύτη έργων τέχνης του κόσμου. Ή, βέβαια, μπορεί εκείνη να είναι η πράκτορας της Interpol κι εκείνος ο λωποδύτης, γιατί αυτό σημαίνει ισότητα στην περιπέτεια!

Δείτε ακόμη: Ντουέιν Τζόνσον εναντίον γιγαντιαίου γορίλα. Και λύκου. Και κροκόδειλου. Αυτό είναι το «Rampage»

ντουέιν τζόνσον 607

Εκείνο που πραγματικά μας ενθουσιάζει στην προοπτική, δεν είναι μόνο η ταινία αυτή καθεαυτή, αλλά κυρίως ότι και οι δύο ηθοποιοί, ο Ντουέιν Τζόνσον για δεκαετίες πια κι η Γκαλ Γκαντότ στα λίγα και θριαμβευτικά χρόνια της καριέρας τους, αποδεικνύουν διαρκώς ότι αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους με χιούμορ και τόλμη. Για το «Red Notice» θα χρειαστεί να περιμένουμε ως το 2020, νωρίτερα όμως θα δούμε την Γκαλ Γκαντότ ξανά ως Νταϊάνα / Wonder Woman στο σίκουελ της υπερηρωικής επιτυχίας.

Διαβάστε ακόμη: