Buzz

Ready Player One: Θα είναι αυτή η επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν;

στα 10

Η επιστημονική φαντασία ταιριάζει στο σκηνοθέτη του «Interstellar». Γι’αυτό, κατά τις φήμες, δε σκοπεύει να την εγκαταλείψει γρήγορα.

Ready Player One: Θα είναι αυτή η επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν;

Το «Interstellar» κοντεύει ήδη τα 600 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις από την παγκόσμια διανομή του – όχι άσχημα για την ταινία που ήδη, κατανοητή ή όχι, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του 2014. Οπως είναι φυσικό, το στούντιο της Warner δε σκοπεύει να αφήσει τον auteur του ανεκμετάλλευτο κι έτσι, σύμφωνα με τις φήμες, έχει ήδη έτοιμο γι’ αυτόν ένα επόμενο πρότζεκτ, επιστημονικής φαντασίας επίσης.

Η ταινία θα λέγεται «Ready Player One» και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ερνεστ Κλάιν που κυκλοφόρησε το 2011, διασκευασμένο σε σενάριο από τον Ζακ Πεν της φήμης των «X-Men» και των «Avengers». Η ιστορία εκτυλίσσεται το 2044, σε τριάντα χρόνια από σήμερα, σε μια Γη που αργοπεθαίνει, καθώς ένας νεαρός άντρας βρίσκει καταφύγιο μέσα στο video game OASIS, μια εικονική όαση όπου αναζητά το θησαυρό που έχει κρύψει εκεί ο δημιουργός του παιχνιδιού. Αν η φήμη αποδειχτεί αληθινή, αυτή θα είναι η μοναδική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν στην οποία ο σκηνοθέτης δεν υπογράφει και το σενάριο, με εξαίρεση το, ούτως ή άλλως υπέροχο, «Insomnia».

Διαβάστε ακόμη: