Buzz

Ιστορίες σεξ και κανιβαλισμού στο τρέιλερ του «Raw»

στα 10

Ερχεται με το hype μιας ταινίας σοκ. Δείτε το τρέιλερ και bon appétit!

Ιστορίες σεξ και κανιβαλισμού στο τρέιλερ του «Raw»

Στην οικογένεια της Ζιστίν όλοι είναι κτηνίατροι και vegeterian. Εξαιρετικά ευφυής, η νεαρή κοπέλα ετοιμάζεται στα 16 της να ξεκινήσει την πρώτη της χρονιά στη σχολή κτηνιατρικής όπου σπουδάζει επίσης η μεγαλύτερη αδελφή της. Σε ένα από τα καψόνια που συνοδεύουν τη μύησή της στη φοιτητική ζωή, εξαναγκάζεται ενάντια στις αρχές της να φάει ωμό κρέας για πρώτη φορά στη ζωή της, μια πράξη που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς ο πραγματικός εαυτός της αρχίζει να αναδύεται στην επιφάνεια.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του «Raw», του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Γαλλίδας Ζιλιά Ντικορνό, το οποίο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο τμήμα Εβδομάδα Κριτικής του φετινού Φεστιβάλ Καννών, όπου κέρδισε το βραβείο FIPRESCI της Διεθνούς Ενωσης Κριτικών και απέσπασε εξαιρετικά ευνοϊκές κριτικές.

Δείτε ακόμη: Yum! H Ντρου Μπάριμορ τρώει ανθρώπους στο «Santa Clarita Diet»

Raw 607

Οπως φαίνεται, όμως, οι θεατές στο Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου η ταινία προβλήθηκε πρόσφατα στο τμήμα Midnight Madness, δεν είχαν τις ίδιες αντοχές, καθώς κατά τη διάρκεια της προβολής κάποια άτομα από το κοινό αντέδρασαν σε μερικές από τις πιο ακραίες και ενοχλητικές σκηνές του φιλμ με... λιποθυμίες, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να καλέσουν ασθενοφόρο!

Υπερβολές; Πιθανότατα, ειδικά αν κανείς έχει δει έστω και μια ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, αφού αυτό το μέιγμα ταινίας ενηλικίωσης και body horror δεν πηγαίνει πολύ πιο μακριά από τα εσκαμμενα ενός σινεμά σωματικού τρόμου και πιθανότατα, μια σκηνή αποτρίχωσης με κερί στα ευαίσθητα σημεία της ηωρίδας, είναι πολύ πιο ανατριχιαστική από αυτές που τρώει ανθρώπινο κρέας...

Raw 607

Δείτε πιο κάτω τα πρώτα τρέιλερ του φιλμ.


Διαβάστε ακόμη

Raw poster 607