Buzz

Ράμι Μάλεκ: Υπερβολικά καλός στο «Bohemian Rhapsody». Υπερβολικά... κακός στο «Bond 25»;

στα 10

Μετά το Οσκαρ του, ο ηθοποιός ετοιμάζεται για ένα αληθινό ραντεβού με την Ιστορία.

Ράμι Μάλεκ: Υπερβολικά καλός στο «Bohemian Rhapsody». Υπερβολικά... κακός στο «Bond 25»;

Η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, το - προς το παρόν - «Bond 25», έχει βάλει πλώρη για τις οθόνες. Θ' αργήσει, βέβαια, να φτάσει, μια και η ταινία, η πρώτη που θα γίνει στο στούντιο της Universal, προγραμματίζεται για έξοδο στις 8 Απριλίου 2020. Ωστόσο, η ομάδα συγκεντρώνεται.

Διαβάστε ακόμη: «Είμαι γιος μεταναστών»: Ο Ράμι Μαλέκ έδωσε τον πιο πολιτικό λόγο των φετινών Οσκαρ

Μετά την ανακοίνωση ότι σκηνοθέτης του νέου Μποντ θα είναι ο Κάρι Φουκουνάγκα και την επιβεβαίωση ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ κρατά, για μια τελευταία φορά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η παραγωγή αναζητά καλούς, κακούς και όμορφες. Από το γνώριμο καστ, τους ρόλους τους ξαναπαίρνουν η Λεά Σεντού ως ψυχολόγος Μαντλέν κι αντικείμενο του πόθου του Τζέιμς Μποντ, αλλά και οι Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο και Ρέιφ Φάινς, αμετακίνητοι από την MI6.

Διαβάστε ακόμη: Βρέθηκε ο - μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ - σκηνοθέτης του «Bond 25»!

ράμι μάλεκ 607

Η είδηση, ωστόσο, θέλει τον Ράμι Μάλεκ, άρτι βραβευθέντα με το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το «Bohemian Rhapsody», ν' αναλαμβάνει το ρόλο του πολύ-πολύ κακού που, φημολογείται, θα είναι τυφλός. Η συζήτηση είχε γίνει ήδη εδώ και καιρό, αλλά μια συνεργασία θεωρούνταν απίθανη, λόγω των γυρισμάτων που θα είχε την απαιτούμενη εποχή ο Μάλεκ για την τελευταία σεζόν του «Mr. Robot». Φαίνεται, όμως, ότι παραγωγοί και ατζέντηδες βρήκαν την άκρη και ο 37χρονος ηθοποιός είναι έτοιμος για όλα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαιώνει (επιτέλους!) την επιστροφή του στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ

ράμι μάλεκ 607Η συμπρωταγωνίστρια και σύντροφος του Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, φροντίζει να πάνε όλα καλά...

Επιβεβαιωμένη θα είναι η συμμετοχή στο «Bond 25» του Μπίλι Μάγκνουσεν, βασικού ηθοποιού στην προηγούμενη (τηλεοπτική) δουλειά του Φουκουνάγκα, το «Maniac», ενώ αναζητούνται τα νέα bond girls, παρότι ψιθυρίζεται ότι η μία από τις δύο ηρωίδες που προβλέπει το σενάριο θα ενσαρκώσει η Λουπίτα Νιόνγκ' Ο.

Tags: bond 25