Buzz

Δεν το γλιτώνουμε! Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι 100% έτοιμος για το «Ράμπο 5»!

στα 10

Ακούραστος και με μια δεύτερη καριέρα που παρωδεί επιτυχημένα την ήδη αστεία προηγούμενη, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αφήνει για λίγο τους «Αναλώσιμους» για να επιστρέψει στον αγαπημένο του Τζον Ράμπο. Ακόμη κι αν κανείς μας δεν του το ζήτησε...

Δεν το γλιτώνουμε! Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι 100% έτοιμος για το «Ράμπο 5»!

Από μια πλευρά, η επιμονή του Σιλβέστερ Σταλόνε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας είναι συγκινητική. Στα 68 του χρόνια, πήρε παράταση με το το φιλί της ζωής από την επιτυχία των «Αναλώσιμων» και δεν δείχνει να έχει την παραμικρή διάθεση να σταματήσει.

Από την άλλη πλευρά, το αστείο μοιάζει να ξεθωριάζει. Ακόμη και οι «Αναλώσιμοι» μοιάζουν ήδη ξεπερασμένοι, η αυτοπαρωδία του είναι ευπρόσδεκτη αλλά ευχαριστούμε δεν θέλουμε άλλη, ενώ το ξεχείλωμα όλων των franchise στα οποία κάποτε υπήρξε πρωταγωνιστής μοιάζουν πλέον με κακό αστείο - δεν ήταν και ποτέ πολύ συμπαγή, για να μην ξεχνιόμαστε.

Κι αν σταθήκαμε με ψιλό - συγκίνηση σε ένα τελικό κεφάλαιο του «Ρόκι» το 2006 («Rocky Balboa»), σίγουρα δεν διατηρούμε τα ίδια αισθήματα για τα «Rambo» που δεν έχουν σταματημό, αφού μετά το φέσι του «John Rambo» του 2008, ο Σταλόνε θέλει να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον ήρωα που τον έκανε ήρωα μιας ολόκληρης εποχής και χώρας.

«Ακολουθώ μια πολύ αυστηρή ρουτίνα για να μπω στο χαρακτήρα του Ράμπο», αποκαλύπτει ο Σταλόνε, έτοιμος για την πέμπτη περιπέτεια της σειράς. «Ο Τζον Ράμπο έχει μεγαλώσει και έχει αποκτήσει εμπειρία. Κοινώς θα είναι μοχθηρός και διανοούμενος την ίδια στιγμή. Είναι ένας δολοφόνος με συνείδηση, έξυπνος αλλά και ανόητος. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάθε επίπεδο του χαρακτήρά του.»

Οι φήμες θέλουν τον Σταλόνε να θεωρεί το «Ράμπο 5» το δικό του «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» (χωρίς σχόλιο αυτό), όπως επίσης πως το φιλμ θα είναι και το καταληκτικό της σειράς, όπως ακριβώς ήταν και το «John Rambo» του 2008 (κι αυτό χωρίς σχόλιο).

Ο προπονητής του Σταλόνε επιβεβαιώνει ωστόσο πως «Ο Σλάι δίνει το 100% του εαυτού του κάθε φορά. Είναι ένας ηγέτης. Δεν θέλει να επαναπαυθεί και να αφήσει τα πράγματα να τρέχουν μόνα τους. Δεν εγκαταλείπει ποτέ. Είναι ένας τύπος που θέλει να κινεί τα πράγματα.»

Σίγουρα πάντως ο Σλάι δεν είναι ένας τύπος που μπορεί να αντιληφθεί πως μερικές φορές είναι καλύτερο να μην κάνεις τίποτα!

Διαβάστε ακόμη: