Buzz

Ράιαν Γκόσλινγκ, Τέρενς Μάλικ: Συνεχίζουν εκεί που οι άλλοι σταματούν

στα 10

Πέρασαν μήνες από την πρώτη φάση των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Μάλικ που τότε είχε τίτλο «Lawless». Ο σκηνοθέτης, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και Η Ρούνι Μάρα, συναντήθηκαν ξανά στο Οστιν του Τέξας για τη συνέχεια.

Ράιαν Γκόσλινγκ, Τέρενς Μάλικ: Συνεχίζουν εκεί που οι άλλοι σταματούν
Ράιαν και Ρούνι, στα γυρίσματα του νέου άτιτλου φιλμ του Τέρενς Μάλικ

Τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας, που δεν θα λέγεται «Lawless» όπως όλα δείχνουν, έγιναν σχεδον έναν χρόνο πριν στο μουσικό φεστιβάλ Austin City Limits, ενώ ακολούθησαν κάποια ακόμη μέσα στο 2012.

Εν τω μεταξύ ο Μάλικ ολοκλήρωσε το «To the Wonder», διαγωνίστηκε στο φεστιβάλ Βενετίας και ξεκίνησε μια ακόμη ταινία το «Knight of Cups». O Ράιαν Γκόσλινγκ από την άλλη γύρισε κι αυτός το «The Place Beyond the Pines» το «Gangster Squad» και το «Only God Forgives» ενώ και η Ρούνι Μάρα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Bitter Pill» του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Οι μήνες πέρασαν, αλλά τώρα ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές του, επιστρέφουν ξανά στο Τέξας για τη συνέχεια όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στο Οστιν. Κανείς δεν ξέρει εν τούτοις σε ποια φάση βρίσκονται τα γυρίσματα, ή κάτι πιο αναλυτικό για την ιστορία της πέρα από το ότι παρακολουθεί «δυο ερωτικά τρίγωνα που διασταυρώνονται. Είναι μια ιστορία σεξουαλικής εμμονής και προδοσίας, που εκτυλίσσεται στο περιβάλλον της μουσικής σκηνής του Τέξας.»

Εχοντας δει βεβαίως πρόσφατα το «To the Wonder», μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως η σχέση του Μάλικ με μια παραδοσιακή μορφή μυθοπλασίας γίνεται όλο και πιο απόμακρη, οπότε μάλλον ούτε εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ταινία αφήγησης.

Οσο για το «Knight of Cups», και αυτού η πορεία προς την ολοκλήρωση παραμένει κάπως ασαφής, εν τούτοις, καθόλου δεν θα μας εξέπληττε αν στο επομενο φεστιβάλ Βερολίνου ή στις Κάννες, ένα ή και τα δύο από τα φιλμ έκαναν τελικά την εμφάνισή τους.

Δείτε στο gallery φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την Ρούνι Μάρα, τον Ράιαν Γκόσλινγκ και το Τέρενς Μάλικ -με το εντυπωσιακό του πουκάμισο!