Buzz

Ράιαν Γκόσλινγκ και Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν: για πάντα μαζί

στα 10

Το «Drive» ακόμα δεν έχει κάνει την παγκόσμια διαδρομή του και ήδη, αυτό που θα πρέπει να μάθουμε ως δημιουργικό δίδυμο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, έχουν δύο ακόμα ταινίες στα σκαριά.

Ράιαν Γκόσλινγκ και Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν: για πάντα μαζί

Ενα μόλις μήνα μετά την πρεμιέρα του «Drive» στο Φεστιβάλ Καννών, ο Ρεφν ως σκηνοθέτης και ο Γκόσλινγκ ως πρωταγωνιστής, με παραγωγό τον Τζόελ Σίλβερ, ετοιμάζονται για το ριμέικ της φουτουριστικής ταινίας του 1976, «Logan’s Run», την ιστορία μιας ουτοπικής κοινωνίας όπου η ζωή τελειώνει στα 30.

Ο Ρεφν σχολιάζει, «Το ‘Logan’s Run’ μοιάζει σήμερα παλιό, με την έννοια ότι αυτό που παρουσίαζε ως φουτουριστικό έχει αποδειχθεί, πια, πραγματικό. Αρα η σύλληψή του πρέπει ν’ αλλάξει.» Κι ο Γκόσλινγκ προσθέτει, «Η ιδέα ότι μια ολόκληρη κοινωνία αποφασίζει ν’ αυτοκτονήσει είναι μοναδική, γι’ αυτό η ταινία του ’76 μας προβληματίζει ακόμα.»

Πριν, όμως, από το «Logan’s Run», ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν σχεδιάζουν μια άλλη ταινία, με τον τίτλο «Only God Forgives» και με συμπρωταγωνίστρια του Γκόσλινγκ την Κριστίν Σκοτ Τόμας.

Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης, όπου ένας Ταϊλανδέζος αστυνομικός κι ένας Αγγλος μαφιόζος λύνουν τις διαφορές τους στον υπόκοσμο των καζίνο και των πορνείων της Ταϊλάνδης. Το γύρισμα πρόκειται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, ώστε η ταινία να είναι έτοιμη στο τέλος του 2012.