Buzz

Ράιαν Γκόσλινγκ alert: Νέες φωτογραφίες από το «The Place Beyond the Pines»

στα 10

Συνεχίζοντας την προώθηση του ως το «νέο φιλμ που θα σβήσει τη φλόγα των φανς του Ράιαν Γκόσλινγκ», το «The Place Beyond the Pines» κυκλοφόρησε μια σειρά νέων φωτογραφιών. Για τα μάτια σας μόνο!

Ράιαν Γκόσλινγκ alert: Νέες φωτογραφίες από το «The Place Beyond the Pines»

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο νέο τεύχος του περιοδικού Entertainment Weekly και μας δίνουν μια ακόμη κλεφτή ματιά στη νέα ταινία του Ντέρεκ Σιανφράνς, σκηνοθέτη του «Blue Valentine» που συνεργάζεται εδώ δεύτερη φορά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, προσθέτωντας στο εντυπωσιακό κάστ του τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Εύα Μέντες.

Στο ρόλο ενός επαγγελματία μοτοσικλετιστή επιδείξεων, ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται τον Λουκ, ο οποίος αναγκάζεται να γίνει ληστής τραπεζών προκειμένου να βρει χρήματα για τον νεογέννητο γιο του. Μόνο που απέναντί του θα βρει έναν νεαρό φιλόδοξο αστυνομικό οικογενειάρχη (τον υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ) ο οποίος προσπαθώντας να τον συλλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος και αντιμέτωπος με ένα βρώμικο κομμάτι της αστυνομίας. Και οι δύο πιστεύουν ότι κάνουν «το καλό», αλλά στην ουσία ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και βάζουν σε κίνδυνο όσους ορκίστηκαν να προστατέψουν: τις οικογένειές τους.

Δείτε εδώ τις νέες φωτογραφίες από την ταινία (που επενδύουν ολοφάνερα στον ημίγυμνο Γκόσλινγκ), δείτε ξανά το τρέιλερ της ταινίας και διαβάστε περισσότερα για το «The Place Beyond the Pines».

1

2

3

4

5

6

7