Buzz

Δείτε τους τίτλους του «Spectre» με το τραγούδι που έγραψαν οι «Radiohead» (κι απορρίφθηκε)

στα 10

Αγαπάμε τον Τομ Γιορκ και την μπάντα του, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι ο 007 θα άκουγε Radiohead.

Δείτε τους τίτλους του «Spectre» με το τραγούδι που έγραψαν οι «Radiohead» (κι απορρίφθηκε)

Μπορεί το «The Writing's on the Wall» το τραγούδι του Σαμ Σμιθ για τους τίτλους του «Spectre» να μην γοήτευσε όλους τους φαν του Τζέιμς Μποντ, αλλά κάτι μας λέει πως αν (σε ένα παράλληλο σύμπαν) οι παραγωγοί είχαν επιλέξει το τραγούδι που έγραψαν οι Radiohead για το φιλμ οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ πιο έντονες.

Εν τούτοις μοιάζει πολύ ενδιαφέρον ότι κάποιος είχε την ιδέα (και την τόλμη) να ζητήσει από τους Radiohead να γράψουν ένα τραγούδι για τον 007 όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τομ Γιορκ που μοιράστηκε με το κοινό το «Spectre» πριν λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: Τα 22 τραγούδια του Τζέιμς Μποντ από το χειρότερο στο καλύτερο!

«Πέρσι, μας ζητήθηκε να γράψουμε ένα τραγούδι για τους τίτλους της νέας ταινίας του Μποντ «Spectre». Ναι, στ΄αλήθεια. Η συνεργασία δεν λειτούργησε, αλλά το τραγούδι έγινε κάτι που αγαπήσαμε πολύ. Καθώς ο χρόνος πλησιάζει προς το τέλος του, σκεφτήκαμε ότι θα θέλατε να το ακούσετε. Καλά Χριστούγεννα. Η δύναμη μαζί σας» έγραψε ο Γιορκ στο twitter, αφήνοντας βάσιμες υποψίες πως εκτός από φαν του Τζέιμς Μοντ αγαπά και τον «Πόλεμο των Αστρων».

Ακούστε πιο κάτω το «Spectre» και δείτε στο βίντεο το πως θα έμοιαζαν οι τίτλοι του φιλμ με το τραγούδι των Radiohead αντί γι αυτό του Σαμ Σμιθ.


Δείτε ακόμη: