Buzz

Δείτε το καινούργιο βιντεοκλίπ των Radiohead για ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το «ΟΚ Computer»

στα 10

Το απόκοσμο βίντεο του «I Promise» σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Πολωνός δημιουργός του «All the Sleepless Nights», Μίχαλ Μάρτσακ.

Δείτε το καινούργιο βιντεοκλίπ των Radiohead για ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το «ΟΚ Computer»

Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «OK Computer» παραμένει αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες και πιο εμβληματικές στιγμές στη δισκογραφία των Radiohead.

Μόλις τώρα, όμως, ένα από τα τραγούδια που δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά τότε στο άλμπουμ αποκτά το δικό του βιντεοκλίπ, με αφορμή την προσεχή επετειακή επανέκδοση του δίσκου.

Οι Radiohead ανακάλυψαν σχετικά πρόσφατα στα αρχεία τους το κομμάτι με τον τίτλο «I Promise», το οποίο για χρόνια θεωρούσαν χαμένο. Και το τίμησαν και με το παραπάνω με ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και απόκοσμο βιντεοκλίπ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τομ Γιορκ θα υπογράψει το πρώτο του κινηματογραφικό σάουντρακ με το «Suspiria»

Radiohead I Promise 607

Η επανέκδοση του «OK Computer» θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου, και πέρα από το «I Promise» θα περιλαμβάνει δύο ακόμα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Δείτε παρακάτω το καινούργιο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε για το τραγούδι ο Πολωνός Μίχαλ Μάρτσακ, δημιουργός του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ «All the Sleepless Nights», που προβλήθηκε στις περσινές Νύχτες Πρεμιέρας.


Διαβάστε ακόμη

Tags: Radiohead