Buzz

Τι έχει να ζηλέψει ο Ντάνιελ Ράντκλιφ από τον Εντι Ρέντμεϊν;

στα 10

Ο ένας και μοναδικός Χάρι Πότερ έχει κάτι να ζηλέψει από τον «διάδοχό» του στις ιστορίες της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ - και το ζήτημα είναι... στιλιστικό!

Τι έχει να ζηλέψει ο Ντάνιελ Ράντκλιφ από τον Εντι Ρέντμεϊν;

«Oh fuck you, Εντι, με το υπέροχο κοστούμι σου. Εγώ φορούσα τζιν και φούτερ για 10 χρόνια κι εσύ έχεις ήδη ένα μεγαλοπρεπές παλτό;» Το πανωφόρι του Εντι Ρέντμεϊν είναι το μόνο πράγμα που ζήλεψε ο Χάρι Πότερ - Ντάνιελ Ράντκλιφ, από τον νέο ήρωα της φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, βλέποντας τα πρώτα υλικά του «Fantastic Beasts and Where to Find Them», της ταινίας για την οποία, πρώτη φορά, η συγγραφέας υπογράφει και το σενάριο. Κατά τα άλλα, ο Ράντκλιφ δηλώνει ανυπόμονος να δει την τριλογία των ταινιών με την ανυπομονησία ενός φαν.

Δείτε ακόμη: Οι πρώτες εικόνες από το «Fantastic Beasts and Where to Find Them»

Η πρώτη ταινία της σειράς που θα βασίζεται στο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» θα έχει για κεντρικό ήρωά της τον Νιουτ Σκαμάντερ, έναν διακεκριμένο μαγοζωολόγο του Κόσμου των Μάγων, και φανταστικό συγγραφέα του βιβλίου και όπως δηλώνει η Ρόουλινγκ δεν θα έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ: «Αν και η ταινία θα τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια», το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" δεν είναι ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ του Χάρι Πότερ, αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας. Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ.»

Διαβάστε ακόμη: Θέλουμε δεν θέλουμε, ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ θα έχει τη συνέχεια που (δεν) του αξίζει

Ο Εντι Ρέντμεϊν κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον, η Αλισον Σούντολ, ο Νταν Φόγκλερ, ο Εζρα Μίλερ, η Σαμάνθα Μόρτον, η Τζεν Μάρεϊ, η Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ και ο Κόλιν Φάρελ. Αναμείνατε για πολλά περισσότερα μέχρι την εξοδό της στις 18 Νοεμβρίου του 2016.

Διαβάστε ακόμη: