Buzz

Η Ρέιτσελ Γουάις επιμένει ευρωπαϊκά (σχεδόν)

στα 10

Μετά τον Γιώργο Λάνθιμο και το «Lobster» σειρά έχει ο Ολιβιέ Ασαγιάς για τη Ρέιτσελ Γουάις και τις τολμηρές κινηματογραφικές της περιπέτειες.

Η Ρέιτσελ Γουάις επιμένει ευρωπαϊκά (σχεδόν)

Η Ρέιτσελ Γουάις μοιάζει να βάζει για λίγο την αμερικανική καριέρα της στο συρτάρι: ο στόχος της, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι να δοκιμάσει πιο προκλητικές συνεργασίες με Ευρωπαίους δημιουργούς. Εχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματά της για το «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου, δίπλα στον Κόλιν Φάρελ κι ένα πολυσυλλεκτικό καστ, βάζει πλώρη για το «La Giovinezza» του Πάολο Σορεντίνο, την επόμενη ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη μετά την «Τέλεια Ομορφιά», όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Χάρβεϊ Καϊτέλ και τον Πολ Ντέινο. Αλλά το επόμενο βήμα της είναι ήδη έτοιμο. Η Ρέιτσελ Γουάις θα είναι η μοιραία γυναίκα στο «Idol’s Eye», την πιο «αμερικανική», ως τώρα, ταινία του Ολιβιέ Ασαγιάς, που ετοιμάζεται για νέα σχέδια μετά το λανσάρισμα του «Sils Maria» στο Φεστιβάλ Καννών.

Το φιλμ είναι ένα κλασικό γκανγκστερικό δράμα που εκτυλίσσεται στο Σικάγο τη δεκαετία του ‘70 και θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο, με καστ που συμπληρώνουν ο (έκπληξη) Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Το «Idol’s Eye», με προηγούμενο τίτλο «Hubris», βασίζεται στο άρθρο που δημοσίευσε στο Playboy, το 2007, ο Χιλέλ Λέβιν, με θέμα μια συμμορία απατεώνων που ληστεύουν το σπίτι ενός πλούσιου άντρα, ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ο Τόνι Ακάρντο, το αφεντικό της Μαφίας του Σικάγο. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, κάπου εκεί κοντά όταν ελπίζουμε να βλέπουμε σε κάποια οθόνη το «Lobster».

Διαβάστε ακόμα: