Buzz

O Quicksilver λατρεύει τα burgers!

στα 10

Με μια διαφήμιση για burgers μαθαίνουμε πως ακριβώς θα μοιάζει ο Quicksilver στο επερχόμενο «Χ-Men: Days of Future Past» του Μπράιαν Σίνγκερ.

O Quicksilver λατρεύει τα burgers!

Μετρώντας τις μέρες για το «X-Men: Days of Future Past» του Μπράιαν Σίνγκερ, μαθαίνουμε τελικά πως θα μοιάζει ο Ιβαν Πίτερς στο ρόλο του «όνομα και πράγμα» Quicksilver που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει παρά μόνο σε φωτογραφίες.

Αφορμή, μια διαφήμιση για burgers που ανοίγουν την όρεξη, αφού επιβεβαιώνουν πως ακόμη και οι μεταλλαγμένοι έχουν τις δικές τους ένοχες απολαύσεις.

O Ιβαν Πίτερς (πιο γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό «American Horror Story» αλλά και το «Kick-Ass») δεν είναι όμως ο μόνος ηθοποιός που υποδύεται τον Quicksilver σε μελλοντική κινηματογραφική ταινία βασισμένη σε κόμικς.

Μόλις πρόσφατα είδαμε - ναι αυτό είναι spoiler - τον Ααρον Τειλορ - Τζόνσον σε μια από τις post-final credits σκηνές του «Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα» να υποδύεται τον δικό του Quicksilver για λογαριασμό της Marvel, προετοιμάζοντας την εμφάνισή του στο «Avengers: Age of Ultron» του Τζος Γουίντον.

Ο Quicksilver (όπως και η δίδυμη αδερφή του, η Scarlet WItch) είναι παιδιά του Magneto, ωστόσο ζουν σε μια γκρίζα υπερηρωική ζώνη και μπορούν να ανήκουν ταυτόχρονα στο σύμπαν των «X-Men» αλλά και των «Avengers».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Quicksilver.

Δείτε παρακάτω τα διαφημιστικά του Quicksilver, ο οποίος παίρνει δυνάμεις (βλ. μπέικον) για να θριαμβεύσει στην μικρή μεν, όπως αποκαλύπτει ο Μπράιαν Σίνγκερ, αλλά χαρακτηριστική σκηνή του στο «X-Men: Days of Future Past». Extra bonus και μια παρόμοια διαφήμιση με τη Mystique - όχι της Τζένιφερ Λόρενς.




Διαβάστε ακόμη: