Buzz

Τελικά, ο Κουέντιν Ταραντίνο μπορεί και να σταματήσει το σινεμά μετά το «Once Upon a Time... in Hollywood»

στα 10

Ανέκαθεν έλεγε ότι θα κάνει 10 ταινίες. Ούτε λιγότερες, ούτε περισσότερες. Ετσι έλεγε.

Τελικά, ο Κουέντιν Ταραντίνο μπορεί και να σταματήσει το σινεμά μετά το «Once Upon a Time... in Hollywood»

«Ξέρω πως ο Κουέντιν λέει, "θα κάνω 10 ταινίες και μετά θα τα παρατήσω". Αλλά εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να το λέει ή πώς μπορεί να παίρνει στον εαυτό του στα σοβαρά όταν το λέει. Εγώ αυτό θέλω να κάνω για όσο περισσότερο μπορώ, ταινίες.» Αυτά έλεγε ο φίλος και φαν του Κουέντιν Ταραντίνο, Πολ Τόμας Αντερσον, όταν έδινε συνεντεύξεις για την πιο πρόσφατη ταινία του, την «Αόρατη Κλωστή». Φαίνεται, όμως, ότι ο Ταραντίνο μπορεί να μην κάνει, τελικά, 10 ταινίες. Μπορεί να μείνει στις εννιά.

πολ τόμας αντερσον κουέντιν ταραντίνο 607Με τον Πολ Τόμας Αντερσον

Μιλώντας στο αυστραλέζικο GQ, για το «Once Upon a Time... in Hollywood», την ένατη και, θεωρητικά, προτελευταία ταινία του, ο Ταραντίνο λέει, «Θεωρώ ότι ως προς τις κινηματογραφικές ταινίες, έχω φτάσει στο τέλος του δρόμου. Βλέπω τον εαυτό μου να γράφει κινηματογραφικά βιβλία, θεατρικά έργα, οπότε και πάλι θα είμαι δημιουργικός. Απλώς πιστεύω πως έδωσα όλα όσα είχα να δώσω στις ταινίες.»

Tarantino Brad Pitt 607Με τον Μπραντ Πιτ

Στο ίδιο θέμα στο GQ, ο Μπραντ Πιτ, πρωταγωνιστής, μαζί με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, του «Once Upon a Time... in Hollywood», επιβεβαιώνει: «Δεν νομίζω ότι μπλοφάρει, καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόλυτα σοβαρός. Κι εγώ κάπως του κλάφτηκα γι' αυτό, ανοιχτά, αλλά καταλαβαίνει τα μαθηματικά του πότε νιώθει ότι ένας σκηνοθέτης παύει να είναι στα φόρτε του. Αλλωστε, έχει άλλα σχέδια και δεν θα χρειαστεί να τον αποχαιρετήσουμε, για πολύ καιρό.»

Tarantino Di Caprio 607Με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Βέβαια, ο Ταραντίνο θέτει μια προϋπόθεση για να εγκαταλείψει το σινεμά: «Αν το "Hollywood" το υποδεχτούν πολύ καλά, αν κάνει επιτυχία, μπορεί να μην φτάσω ως τις 10 ταινίες. Μπορεί να σταματήσω αυτή τη στιγμή! Μπορεί να σταματήσω όσο βρίσκομαι μπροστά. Θα δούμε.» Το «θα δούμε» στην Ελλάδα έρχεται στις 22 Αυγούστου, όταν η ταινία βγει στις αίθουσες από τη Feelgood. Οι πρώτες αντιδράσεις, στην πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών ήταν ανάμεικτες, για μας ήταν ξεκάθαρα μια υπέροχη ταινία - διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Once Upon a Time... in Hollywood».

Κι αν τα πράγματα δεν πάνε εξαιρετικά, έχουμε να περιμένουμε κι αυτό: Το «Star Trek» του Ταραντίνο θα είναι βρωμόστομο και ακατάλληλο

Διαβάστε ακόμη: