Buzz

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστής στο «Purity» του Τζόναθαν Φράνζεν

στα 10

Το νέο μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα γίνεται μίνι-σειρά και δε βλέπουμε την ώρα να το δούμε (αφού το διαβάσουμε).

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστής στο «Purity» του Τζόναθαν Φράνζεν

Αν ο Τζόναθαν Φράνζεν είναι ο ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Αμερικανούς συγγραφείς και το κάθε του νέο βιβλίο είναι αφορμή για συζήτηση μηνών, το γεγονός ότι το «Purity» οδεύει προς τη μικρή οθόνη αποτελεί είδηση από μόνο του. Από τα μυθιστορήματα του Φράνζεν, μόνο το «Corrections» έκανε μια σχετική απόπειρα, με τον πιλότο που είχε ετοιμάσει για το HBO ο Νόα Μπόμπακ, ο οποίος όμως δεν πήρε το πράσινο φως από το κανάλι.

Διαβάστε ακόμη: Είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ ένας από τους stormtrooper, στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»;

Το «Purity» αφηγείται την ιστορία μιας κοπέλας που, βυθισμένη σε χρέη από τις σπουδές της, ζει σε μια κατάληψη στο Οκλαντ κι αναζητώντας τον πατέρα της, βρίσκει δουλειά ως πρακτικάριος για έναν χαρισματικό, αλά Σνόουντεν, ηγέτη με βάση τη Λατινική Αμερική. Τώρα το βιβλίο ετοιμάζεται για μίνι-σειρά με παραγωγό τον Σκοτ Ρούντιν, σεναριογράφο τον Τοντ Φιλντ του «In the Bedroom» και με τον Ντάνιελ Κρεγκ σ' έναν από τους δυο κεντρικούς ανδρικούς ρόλους. Και, όχι, αν ο Κρεγκ αποφασίσει να μην ξαναφορέσει το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ, δε θα φταίει η «Purity» γι' αυτό.

Διαβάστε ακόμη: