Buzz

Feelingcalledlove: Τρέιλερ για το «Pulp», ένα ντοκιμαντέρ για μια μπάντα που αγαπάμε

στα 10

Do you remember the first time που ακούσατε τους Pulp; Πιθανότατα το φιλμ του Φλόριαν Χάμπιχτ, θα ξυπνήσει νοσταλγικές αναμνήσεις

Feelingcalledlove: Τρέιλερ για το «Pulp», ένα ντοκιμαντέρ για μια μπάντα που αγαπάμε

Με τον υπότιτλο «ένα φιλμ για την ζωή, τον θάνατο και τα supermarket», το «Pulp» στήνεται γύρω από την τελευταία συναυλία που έδωσε η μπάντα του Τζάρβις Κόκερ στο Σέφιλντ τον Δεκέμβρη του 2012, αλλά δεν είναι απλά ένα concert film.

Με συνεντεύξεις από όλα τα μέλη του γκρουπ, αλλά και συνεργάτες όπως ο Ρίτσαρντ Χόλεϊτο φιλμ δεν είναι απλά μια καταγραφή της μουσικής και της ενέργειας των Pulp αλλά και του ίδιου τους του μύθου που αποτελεί πλέον κομμάτι της ίδιας της βρετανικής κουλτούρας και της ποπ συνείδησης παγκοσμίως.

Και φυσικά είναι ένα πορτρέτο του Τζάρβις, του frontman της μπάντας που μιλά στο φιλμ για τα πάντα από το στιλ του και την επιλογή των ρούχων του στις συναυλίες, μέχρι την στάση του απέναντι στα χρόνια που περνούν και τις αναμνήσεις του, από την νεότητά του και τις παράξενες δουλείες που έκανε πριν γίνει διάσημος, όπως το να πουλά ψάρια σε ψαράδικο.

Το ντοκιμαντέρ έκανε την πρεμιέρα του στο SXSW τον περασμένο Μάρτιο και θα κάνει την πρώτη του Ευρωπαϊκή προβολή στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ του Σέφιλντ τον Ιούνιο.

Ανυπομονούμε να το δούμε και στα δικά μας φεστιβάλ, αλλά μέχρι τότε, να το τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη:

Αν ο Τζάρβις Κόκερ ήταν σκηνοθέτης...

O Μισέλ Γκοντρί συναντά τον Τζάρβις Κόκερ σε ένα τρένο

«I'm Still Here»: Ο Τοντ Χέινς σκηνοθετεί τον Τζάρβις Κόκερ