Buzz

«Psychokinesis»: O Γεόν Σανγκ-χο μετά το «Train to Busan» κάνει τη δική του superhero movie

στα 10

Αν και η ιδέα του για το πως θα πρέπει να είναι μια τέτοια ταινία, μοιάζει τελείως διαφορετική από την χολιγουντιανή λογική.

«Psychokinesis»: O Γεόν Σανγκ-χο μετά το «Train to Busan» κάνει τη δική του superhero movie

Μπορεί η μεγάλη επιτυχία του Κορεάτη σκηνοθέτη να ήρθε με ένα zombie flick, το «Train to Busan», όμως η καριέρα του μέχρι τότε ελάχιστα μας είχε προετοιμάσει για κάτι τέτοιο, αφού οι προηγούμενες ταινίες του ήταν ενήλικα φιλμ κινουμένων σχεδίων, σκοτεινά και συχνά βίαια με εντελώς διαφορετικό τρόπο από την ποπ αισθητική ενός blockbuster.

Και τώρα το καινούριο του φιλμ «Psychokinesis», μοιάζει να κάνει μια ακόμη απότομη στροφή, παίρνοντας τις βασικές ιδέες ενός κινηματογραφικού είδους και προσθέτει μια γερή δόση κωμωδίας στην ιστορία ενός άντρα που ανακαλύπτει ότι μπορεί να κινεί αντικείμενα με το μυαλό του και προσπαθεί με αυτές να σώσει την κόρη του.

Δείτε ακόμη: To «Monsters» του Γκάρεθ Εντουαρτς ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά

psychokinesis 607

Το τρέιλερ προσφέρει ένα απροσδόκητο μείγμα χιούμορ και δράσης και κάτι σαν ένα origins σενάριο ενός απροσδόκητου ήρωα σε μια ταινία που μοιάζει εξίσου απρόβλεπτη και ακατάτακτη. Η εξοδός του στις αίθουσες της Κορέας θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου, αλλά το Netflix έχει ήδη τα δικαιώματα για τον υπόλοιπο πλανήτη και παρ’ ότι η ακριβής κυκλοφορία του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, η σελίδα του φιλμ είναι ήδη online, οπότε κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει.

psychokinesis 607

Μέχρι τότε, δείτε το τρέιλερ.


Δείτε κι αυτά: