Buzz

Πρώτη φωτογραφία του Ντάνιελ Ντέι Λούις ως Αβραάμ Λίνκολν

στα 10

Αν ισχύει πως ο Ντάνιελ Ντέι Λούις είναι ο ηθοποιός που παίρνει τη «μέθοδο» πιο σοβαρά από οποιονδήποτε άλλον, τότε δεν παραξενεύει καθόλου το γεγονός πως εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορεί ελεύθερος ως Αβραάμ Λίνκολν, πράγμα που αποδεικνύει η πρώτη φωτογραφία του που μόλις κυκλοφόρησε. Και η οποία δεν είναι καν από τα γυρίσματα!

Πρώτη φωτογραφία του Ντάνιελ Ντέι Λούις ως Αβραάμ Λίνκολν

Αν πετύχεις κάπου τον ακριβοθώρητο Ντάνιελ Ντέι Λίουις τον τελευταίο καιρό, μην παραξενευτείς αν μοιάζει περισσότερο με τον Αβραάμ Λίνκολν παρά με τον εαυτό του. Πράγμα που αποδεικνύει η εικόνα που μόλις κυκλοφόρησε και δείχνει τον Πρόεδρο, χμμ τον Ντάνιελ Ντέι Λίουις εννοούμε, να τρώει σε ένα εστιατόριο στην αυτοσχέδια φωτογραφία ενός ερασιτέχνη παπαράτσι.

Τα γυρίσματα του «Lincoln», βασισμένου στο βιβλίο της Ντόρις Κιρνς Γκούντγουιν «Team of Rivals» (που αφηγείται τις τελευταίες εβδομάδες στη ζωή του Λίνκολν πριν τη δολοφονία του) έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Οκτώβριο, αν και το πλήρες καστ της ταινίας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Τα σίγουρα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον Ντέι Λίουις είναι η Σάλι Φιλντ, ο Τζόσεφ Γκόρντον-Λέβιτ, ο Τζέιμς Σπέιντερ, ο Τιμ Μπλέικ Νέλσον, ο Ντέιβιντ Στάδερν, ανάμεσα σε ένα all-star cast που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να πρωταγωνιστήσει στα Οσκαρ του 2013.

O Σπίλμπεργκ από την άλλη δεν ξέρει ακόμη αν πρέπει να ράψει ή όχι για την απονομή, αφού οι συμμετοχή τόσο του «Τεντέν» όσο και του «War Horse» στη φετινή κούρσα των βραβείων της Ακαδημίας παραμένει ακόμη αβέβαιη.