Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «Frankenweenie»

στα 10

Η μεγάλου μήκους εκδοχή του γυρισμένου το '84 live action short του Τιμ Μπάρτον, αναμένεται στις αίθουσες τον επόμενο Οκτώβριο. Οι πρώτες φωτογραφίες έκαναν μόλις την εμφάνισή τους.

Πρώτες φωτογραφίες από το «Frankenweenie»

Επιστροφή στις ρίζες για τον Τιμ Μπάρτον, που με τη νέα εκδοχή του «Frankenweenie», που ετοιμάζει, πραγματοποιεί το όνειρο που είχε τη δεκαετία του 80 για μια stop motion ταινία με την ιστορία ενός νεαρου αγοριού που φέρνει πίσω τον σκύλο του από τον άλλο κόσμο.

Το φιλμ τότε, γυρίστηκε τελικά σαν μικρού μήκους με ηθοποιούς, αλλά η ιδέα για την animated ταινία προφανώς δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του Μπάρτον. Οι πρώτες φωτογραφίες που μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα από το φιλμ, το δείχνουν να βρίσκεται πολύ κοντά στο πνεύμα εκείνης της ταινίας, αλλά και της όλης goth μα τρυφερής αισθητικής του δημιουργού.

Το φιλμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της παραγωγής και ο Σπάρκυ ετοιμάζεται να έρθει ξανά στη ζωή με τη βοήθεια μερικών κεραυνών, ενός χαρταετού και κάμποσων animators στα Three Mills Studio του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα για την πρωτότυπη αλλά και για την καινούρια εκδοχή της ταινίας εδώ.