Buzz

Πρωτοφανής πρεμιέρα για το τρέιλερ του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

στα 10

Στο κέντρο της Νέας Υόρκης θ’ αποκαλυφθεί το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Lincoln», με παράλληλο chat του κοινού με τον Σπίλμπεργκ και το καστ του!

Πρωτοφανής πρεμιέρα για το τρέιλερ του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Οχι στην τηλεόραση, όχι online, ούτε καν σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Στο πιο πολύβουο, κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης, στην Times Square, σε μια γιγάντια οθόνη, με live podcast θα γίνουν τ’ αποκαλυπτήρια του πρώτου τρέιλερ του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ – ε, σου λέει, εκεί όλο και κάποιος θα περάσει να το δει!

Η Google και το Google+ Hangout ανέλαβαν το λανσάρισμα του τρέιλερ του «Lincoln», που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα (2 τα ξημερώματα Παρασκευής για εμάς). Εκτός από την παρουσίαση-υπερπαραγωγή του τρέιλερ, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (που υποδύεται τον Ρόμπερτ Τοντ Λίνκολν, γιο του Προέδρου, στην ταινία), θα συνομιλήσουν με το κοινό online.

Ερωτήσεις για τον σκηνοθέτη και τον ηθοποιό του μπορεί να υποβάλει ο καθένας: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε στο YouTube ένα μικρό βίντεο (με το tag #LincolnHangout), όπου να παρουσιάζετε τον εαυτό σας και να δηλώνετε γιατί σας ενδιαφέρει αυτή η ταινία και ποια είναι η ερώτησή σας που θα θέλατε να απαντηθεί! Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στη ζωντανή συζήτηση.

Το «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι Λούις στο ρόλο του Προέδρου, βασίζεται στο βιβλίο της Ντόρις Κιρνς Γκούντγουιν «Team of Rivals» (που αφηγείται τις τελευταίες εβδομάδες στη ζωή του Λίνκολν πριν τη δολοφονία του). Το καστ συμπληρώνουν ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, η Σάλι Φιλντ, ο Τζέιμς Σπέιντερ, ο Τιμ Μπλέικ Νέλσον, ο Ντέιβιντ Στράδερν, ο Τόμι Λι Τζόουνς κι ο Τζάρεντ Χάρις.

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου, πάνω στην ώρα για να πάρει τη θέση της για τα Οσκαρ του 2013!

Δείτε τη μία και μοναδική φωτογραφία του Ντάνιελ Ντέι Λούις… επί το έργο και διαβάστε περισσότερα για το «Lincoln» εδώ.