Buzz

Πρώτο τρέιλερ για το «After Earth»: μήπως να ξαναπιστέψουμε στον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν;

στα 10

Ή μήπως όχι; Το τρέιλερ της νέας ταινίας του «παραστρατημένου» σκηνοθέτη είναι απίθανα εντυπωσιακό, χωρίς όμως κανένα διαπιστευτήριο για το σενάριό του.

Πρώτο τρέιλερ για το «After Earth»: μήπως να ξαναπιστέψουμε στον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν;

Το «After Earth», που ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν χαρακτηρίζει ως «ένα ντοκιμαντέρ για το μέλλον της Γης», καμία σχέση με ντοκιμαντέρ δεν έχει. Η ιστορία του φιλμ διαδραματίζεται το 2066 με τους κατοίκους της Γης να έχουν μεταφερθεί σε έναν καινούριο πλανήτη που λέγεται Nova Prime και το κάποτε σπίτι τους να είναι εχθρικό κι ακατοίκητο. Οταν μια θύελλα αστεροειδών θα αναγκάσει τον ήρωα του Γουιλ Σμιθ (που στην ταινία λέγεται Cypher Raige) και το δεκατριάχρονο γιο του (τον υποδύεται ο αληθινός γιος του Σμιθ, Τζέιντεν), να προσγειωθούν στη Γη, οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις αλλά και την πιθανότητα να επιδιορθώσουν την προβληματική σχέση τους.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ από την ταινία που μόλις κυκλοφόρησε – το «After Earth» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιούνιο. Μπορεί να μην καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει στην ταινία – κακό δείγμα – αλλά οι εικόνες κάνουν για εμπνευσμένο σινεμά φαντασίας.

Διαβάστε περισσότερα για το «After Earth» εδώ.