Buzz

Πρώτες σκηνές από το «To Rome With Love» του Γούντι Αλεν

στα 10

Αποκλειστικότητα σε ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι πρώτες σκηνές από το «To Rome With Love» του Γούντι Αλεν χτίζουν την ανυπομονησία για ακόμη ένα τυπικό γουντιαλενικό φιλμ... Δείτε και κρίνετε!

Πρώτες σκηνές από το «To Rome With Love» του Γούντι Αλεν
Ο Γούντι Αλεν με τη Τζούντι Ντέιβις στο «To Rome With Love»

Το σημαντικότερο στοιχείο που αφορά το «To Rome With Love» είναι το γεγονός πως ο Γούντι Αλεν επιστρέφει μπροστά από την κάμερα μετά από το «Scoop» του 2006 και πως αυτή είναι η ταινία που ακολουθεί την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην καριέρα του νεοϋορκέζου, το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».

Οι σκηνές (σε κακή ποιότητα και ακόμη χειρότερο ήχο, δυστυχώς) που παρουσίασε το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο ρίχνουν φως στο τι ακριβώς κάνει ο Ρομπέρτο Μπενίνι στην ταινία (αυτά που κάνει πάντα!) και στο πως μοιάζει ο Γούντι Αλεν στα 76 του χρόνια.

Για όλα τα υπόλοιπα ας θυμηθούμε πως το «To Rome with Love» (που αρχικά λεγόταν «Bob Decameron» και μετά «Nero Fiddled») ακολουθεί μια σειρά από χαρακτήρες στην Ιταλία, κάποιοι από τους οποίους είναι αμερικάνοι και κάποιοι Ιταλοί, κάποιοι είναι επισκέπτες και κάποιοι μόνιμοι κάτοικοι. Ολοι ζουν μια μικρή η μεγαλύτερη περιπέτεια με φόντο τη Ρώμη, ρομαντική ή μή κι όλοι αλλάζουν λίγο στην διάρκεια του φιλμ.

Εκτός από τον ίδιο τον Γούντι που επιστρέφει σαν ηθοποιός σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Αλεκ Μπάλντουιν, Ρομπέρτο Μπενίνι, Πενέλοπε Κρουζ, Τζούντι Ντέιβις, Τζέσε Αιζενμπεργκ, Γκρέτα Γκέργουικ, Ελεν Πέιτζ, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ορνέλα Μούτι, Αντόνιο Αλμπανέζε, Φλάβιο Παρέντι.

Αναμένοντας το αν το «To Rome With Love» θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Καννών (αφού η ημερομηνία εξόδου του είναι αυτή τη στιγμή 22 Ιουνίου), διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε παρακάτω τις σκηνές.

Αν μας ακούτε καχύποπτούς είναι γιατί η περιοδεία του Γούντι Αλεν στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις, όσο νοσταλγική και να μοιάζει, δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε από τον πάλαι πότε αγαπημένο μας σκηνοθέτη. Η ελπίδα, φυσικά, πεθαίνει τελευταία...