Buzz

Πρώτες εικόνες από την «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη

στα 10

«Ενα σπίτι. Ενα Μυστικό. Ενας άντρας. Δυο αδελφές». Ενα διάσημο, αγαπημένο βιβλίο. Μια ταινία που μοιάζει φτιαγμένη για να συγκινήσει. Ενα πρώτο τρέιλερ.

Πρώτες εικόνες από την «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη
Φωτογραφία: Νίκος Νικολόπουλος

Το ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη είναι διάσημο, αγαπημένο, best seller στην Ελλάδα κι όχι μόνο.

Ενα βιβλίο που μοιάζει να συλλαμβάνει κάτι από την αλήθεια της Ανδρου, της Ελληνικής ναυτιλίας, της ίδιας της Ελλάδας.

Μιλά για ένα νησί που χτίστηκε από τη θάλασσα, αλλά και που υπέφερε εξ΄αιτίας της. Για γυναίκες που πέρασαν την ζωή τους σχεδόν μόνες καθώς οι άντρες ταξίδευαν, για έρωτες και πόνους που είχαν την αρμύρα και την γεύση του κύματος.

Ενας από αυτούς τους έρωτες βρίσκεται στην καρδιά της «Μικράς Αγγλίας». Η Ορσα Σαλταφέρου (Πηνελόπη Τσιλίκα) αγαπά τον Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), τον πιο όμορφο άντρα του νησιού. Αλλά η μητέρα της έχει άλλα σχέδια και την παντρεύει με τον Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μουμούρης), πλούσιο γιο ενός μεγάλου πλοιοκτήτη. Μόνο που ο Σπύρος δεν το βάζει κάτω, χτίζει τη δική του μοίρα και για να ολοκληρωθεί η πορεία που θα ρίξει τους ήρωες στα βράχια του δράματος, όχι μόνο θα γίνει πλοιοκτήτης μα θα παντρευτεί και την αδελφή της Ορσας, τη Μόσχα Σαλταφέρου (Σοφία Κόκκαλη).

Η ταινία του Παντελή Βούλγαρη γυρίστηκε την άνοιξη στην Ανδρο και ετοιμάζεται για την έξοδό της στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Το Flix είχε παρακολουθήσει τα γυρίσματα της Μικράς Αγγλίας και είχε συνομιλήσει με τον Παντελή Βούλγαρη και τους συντελεστές της ταινίας. Τώρα, ενώ το φιλμ προχωρά προς την ολοκλήρωση του, ήρθε η ώρα να δούμε τις πρώτες εικόνες σε ένα ατμοσφαιρικό τρέιλερ.