Buzz

Προσοχή! To DVD του «Girl With the Dragon Tattoo» δεν είναι πειρατικό!

στα 10

Αναστάτωση προκάλεσε η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του «Κοριτσιού με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ σε DVD στην Αμερική, καθώς όσοι έτρεξαν για να το προμηθευτούν ανακάλυψαν πως μέσα στην θήκη κρυβόταν ένας...πειρατικός δίσκος!

Προσοχή! To DVD του «Girl With the Dragon Tattoo» δεν είναι πειρατικό!

Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ενδεχόμενο hacking της κυκλοφορίας από επίδοξους ταραξίες.

Ο δίσκος που βρήκαν οι αγοραστές του DVD και που μοιάζει όντως με ένα απλό κενό DVD του εμπορίου το οποίο απλά αναγράφει χειρόγραφα τον τίτλο της ταινίας, ήταν ακόμη ένα κόλπο της Sony και της προωθητικής καμπάνιας της ταινίας που θέλει το DVD να παραπέμπει τόσο στη μανία της Λίζμπεθ Σαλάντερ για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όσο και σε ένα σχόλιο για την...πειρατεία.

Κάποιοι από τους αγοραστές του το επέστρεψαν μάλιστα πίσω από εκεί που το αγόρασαν, δηλώνοντας τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός, μόνο για να βρεθούν μπροστά σε μια επίσημη ανακοίνωση που δηλώνει πως ο δίσκος είναι απόλυτα επίσημος, εγκεκριμένος από τη Sony και η λογική του είναι να μοιάζει με «καμμένο» DVD.

Δείτε παρακάτω πως μοιάζει ο διάσημος δίσκος και διαβάστε περισσότερα για το «Κορίτσι με το Τατουάζ». Τώρα που βγαίνει σε DVD θα ξεκινήσει νέος κύκλος λατρείας του από τους φανατικούς του Ντέιβιντ Φίντσερ και όχι μόνο...