Buzz

Το μυστηριώδες «Project V» του Τέρενς Μάλικ

στα 10

Γυρισμένο back to back με το «Knight of Cups», το «Project V» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ μπαίνει και αυτό στη λίστα με τις επερχόμενες ταινίες του Τέρενς Μάλικ. Και να όσα γνωρίζουμε γι' αυτό.

Το μυστηριώδες «Project V» του Τέρενς Μάλικ

Το να προσπαθείς να ανιχνεύσεις πληροφορίες για τις ταινίες του υπερπαραγωγικού τελευταία Τέρενς Μάλικ μοιάζει κάπως σαν να ψάχνεις απόρρητα έγγραφα μυστικών υπηρεσιών.

Μυστικοπαθής και με γυρίσματα που όλο ξεκινούν και τελειώνουν και πάλι ξεκινούν, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι από τους ηθοποιούς που συμφωνούν να παίξουν στις ταινίες του θα φαίνονται στο τελικό μοντάζ, όπως επίσης είναι αδύνατον να επιβεβαιώσεις κάποια από τις φήμες για την υπόθεση των ταινιών του ή για το πότε θα βγουν ακριβώς στις αίθουσες.

Αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις τελευταίες προσθήκες στη φιλμογραφία του Τέρενς Μάλικ ήταν πως έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Knight of Cups» που παρακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που έχει πέσει θύμα των πειρασμών, της διασημότητας και της ασυδοσίας του, με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Ιζαμπελ Λούκας. Και πως back to back γύρισε ακόμη μια ταινία με πρώην τίτλο «Lawless» με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Γκόσλινγκ, τον Μάικλ Φασμπέντερ και τη Ρούνι Μάρα.

Οι πληροφορίες γύρω από τις δύο ταινίες είναι συγκεχυμένες αφού στην πραγματικότητα ηθοποιοί από τη μία πρωταγωνιστούν και στην άλλη, ενώ τα θεματά τους (γύρω από τη δημοσιότητα και τη ροκ μουσική) μπλέκονται σαν να επρόκειτο για την ίδια ταινία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Knight of Cups»

Project V 607 O Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Τέρενς Μάλικ στα γυρίσματα του «Project V»

Στο πρόσφατο συνέδριο «Le Giornate professional del Cinema 2014» που έγινε στο Σορέντο της Ιταλίας, τα πράγματα κάπως ξεκαθαρίστηκαν αφού προβλήθηκαν μερικές σκηνές από αυτή τη δεύτερη ταινία που έχει πια για τίτλο το «Project V» (ο τίτλος «Lawless» εγκαταλείφθηκε νωρίς λόγω της ομώνυμης ταινίας του Τζον Χίλκοουτ).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιταλικού κινηματογραφικού site, το «Project V» βρίσκει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο ρόλο ενός ροκ σταρ. Συνεργάτης του στο δρόμο προς τη δόξα είναι ο Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ η Ρούνι Μάρα παίζει το ερωτικό αντικείμενο του πόθου και των δύο αντρών. Στην ταινία όμως πρωταγωνιστούν και η Νάταλι Πόρτμαν (ο χαρακτήρας της συνδέεται με τον Φασμπέντερ) αλλά και η Κέιτ Μπλάνσετ (ο χαρακτήρας της συνδέεεται με τον Ράιαν Γκόσλινγκ), δύο από τις ηθοποιούς που υποτίθεται ότι παίζουν και στο «Knight of Cups». Σε διπλό ρόλο - και στις δύο ταινίες - βρίσκουμε και τον Κρίστιαν Μπέιλ αλλά και τον Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος σε παλιότερες δηλώσεις του υποστήριξε ότι αμφιβάλλει κατά πολύ αν θα βρίσκεται στο τελικό μοντάζ του «Knight of Cups».

Project V 607 Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Ρούνι Μάρα στα γυρίσματα του «Project V»

Project V 607 H Ρούνι Μάρα στα γυρίσματα του «Project V»

Μπερδευτήκατε; Και εμείς.

Στο IMDB αναφέρεται πως το «Knight of Cups» βρίσκεται σε post - production, ενώ το «Project V» (όπως είναι προφανώς ο προσωρινός του τίτλος) είναι αυτή η ταινία για τη μουσική σκηνή του Τέξας που παλιότερα είχαμε δει στιγμιότυπα από τα γυρίσματα ακόμη και με τον Τέρενς Μάλικ να χορεύει κάτι σαν two-step με πρωταγωνιστές εκτός του Γκόσλινγκ, Φασμπέντερ, Μάρα, Πόρτμαν, Μπέιλ και Μπλάνσετ τους Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Βαλ Κίλμερ και Χόλι Χάντερ.

Θέλετε ημερομηνίες; Καλά, και αυτά που μάθαμε ήταν αρκετά για την ώρα. Το να αναζητάς πληροφορίες για τις νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ είναι τελικά πιο δύσκολο από το να ψάχνεις απόρρητα έγγραφα μυστικών υπηρεσιών.

Project V 607 O Τέρενς Μάλικ κάνει τους Ρούνι Μάρα, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Φασμπέντερ να γελάνε!

Διαβάστε ακόμη: