Buzz

Οταν ο Prince θα έπαιζε στους «Simpsons» - διαβάστε σελίδες απ' το σενάριο

στα 10

Τι θα γινόταν αν ο «Λίον Καμπάουσκι» επέστρεφε στους «Simpsons» ως Prince; Διαβάστε σελίδες από το σενάριο που δεν έγινε ποτέ επεισόδιο...

Οταν ο Prince θα έπαιζε στους «Simpsons» - διαβάστε σελίδες απ' το σενάριο

Οσο οι μέρες περνούν από το θάνατο του Prince την περασμένη Πέμπτη, η παρουσία του μοιάζει να γίνεται όλο και πιο δυνατή, με αστείρευτες αναφορές στις λιγότερο γνωστές πλευρές της ζωής και της καριέρας του. Μια υπέροχη τέτοια ήρθε από τον Αλ Τζιν, τον παραγωγό των «Simpsons», που μοιράστηκε στο twitter σελίδες από το σενάριο ενός επεισοδίου της σειράς όπου θα πρωταγωνιστούσε ο Prince - αλλά που δε γυρίστηκε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: This is what it sounds like when doves cry. Ολες οι φορές που ο Prince φώτισε το σινεμά

Οπως φαίνεται, το επεισόδιο θα ήταν το σίκουελ του «Stark Raving Dad» της 3ης σεζόν, όπου ο Χόμερ μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική και γνωρίζει τον Λίον Κομπάουσκι, έναν ασθενή που πιστεύει ότι είναι ο Μάικλ Τζάκσον. Στο σίκουελ, που θα παιζόταν στην 5η σεζόν (1993-94), ο Λίον θα επέστρεφε, ως Prince αυτή τη φορά. Ο Prince είχε συμφωνήσει με την ιδέα του επεισοδίου, όχι όμως και με το σενάριο που του πρότεινε η ομάδα σεναριογράφων της σειράς. Αντίθετα, του άρεσε τόσο ένα «εναλλακτικό» σενάριο που είχε γράψει ο Σταν Μπράντμπερι από το Μίσιγκαν (ο Prince ήταν, άλλωστε, ανέκαθεν υπέρμαχος των άδοξων πόλεων), ώστε αγόρασε αυτό το σενάριο, για να μπορεί η σειρά να το χρησιμοποιήσει χωρίς να πρέπει να πληρώσει τις εισφορές του Σωματείου Σεναριογράφων. Ξεκίνησε αμέσως να γράφει πρωτότυπα τραγούδια για το επεισόδιο, αλλά, όπως φαίνεται, η δημιουργική ομάδα των «Simpsons» ήταν «πολύ, πολύ αλαζόνες» και δεν ήθελαν να γυρίσουν ένα επεισόδιο γραμμένο από εξωτερικό συνεργάτη. Ο Prince θύμωσε, το επεισόδιο ακυρώθηκε κι έμειναν μόνο οι «συμμετοχές» του Prince στο «Radioactive Man» της 7ης σεζόν και στο «Treehouse of Horror XIX» του 20ού κύκλου. Διαβάστε παρακάτω τις λίγες σελίδες από το σενάριο-που-δεν-έγινε-ποτέ και δείτε τι σήμαινε για τους «Simpsons» ο Prince στο μικρό clip του «The Lemon of Troy».

Διαβάστε ακόμη: