Buzz

Η νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ είναι μια τρυφερή ιστορία πατέρα-γιου

στα 10

To «The Prince of Fashion» είναι βασισμένο στο άρθρο του Μάικλ Τσάμπον που έγραψε για το περιοδικό GQ το 2016 και ήταν υποψήφιο για το National Magazine Award.

Η νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ είναι μια τρυφερή ιστορία πατέρα-γιου

Ο Γκας Βαν Σαντ, αρέσκεται στο να κάνει ταινίες όπου αφηγούνται ιστορίες χαρακτήρων με ιδιαίτερες προσωπικότητες. Ετσι, μετά το «Μην Ανησυχείς, Δε Θα Φτάσει Μακριά Με τα Πόδια», επιστρέφει με ένα ακόμα δράμα με τίτλο «The Prince of Fashion», βασισμένο πάνω στο άρθρο του Μάικλ Τσάμπον που έγραψε για το περιοδικό GQ το 2016.

Στο άρθρο αυτό, ο Τσάμπον περιγράφει το πως πήρε τον τότε 13χρονο γιο του στο Παρίσι για το Fashion Week και «το μόνο που εξέλαβα ήταν μια βαθιά κατανόηση του ποιος είναι, τι θέλει να κάνει με τη ζωή του, και πως αισθάνεται να βλέπεις έναν άντρα να περνάει πάνω σε ένα διάδρομο, φορώντας ένα κίτρινο παντελόνι με Muppet.»

Διαβάστε ακόμα: Αλλος ένας κωμικός μπαίνει στο καστ για το αμερικανικό remake του «Force Majeure»

the prince of fashion 607 O Μάικλ Τσάμπον μαζί με τον γιο του Εϊμπ.

Στη ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Γουίλ Φέρελ, εδώ στη πρώτη του συνεργασία με τον Βαν Σαντ, σε μια ιστορία όπου ο Τσάμπον βλέπει τον γιό του να ανακαλύπτει το πραγματικό του πάθος, να γνωρίζει τον αγαπημένο του σχεδιαστή, να τρέχουν μαζί στις διάφορες επιδείξεις μόδας και στο τέλος να ανακαλύπτει τη δική του... οικογένεια. Το άρθρο, όταν δημοσιεύτηκε, είχε γίνει αμέσως viral ενώ ήταν και υποψήφιο για το National Magazine Award.

Εχουμε αρκετό καιρό να δούμε τον Γουίλ Φέρελ σε κάποιο δραματικό ρόλο, από το 2010 στο «Everything Must Go». Και ίσως η προσθήκη του στο αμερικάνικο remake του «Force Majeure» να μην είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε, αλλά σίγουρα η επόμενή του ταινία να αναπληρώσει το κενό αυτό. Το σενάριο θα το γράψουν οι Τζόναθαν Γκόλντστιν και Τζον Φράνσις Ντέλεϊ, που είχαν σκηνοθετήσει πρόσφατα το «Game Night».

Διαβάστε ακόμα: