Industry

«Το Χόλιγουντ είναι ρατσιστικό!» Ο Πρόεδρος Τραμπ καταγγέλλει... αορίστως το αμερικανικό entertainment

στα 10

Κατά τον Πρόεδρο Τραμπ, το Χόλιγουντ ευθύνεται για, περίπου, όλα.

«Το Χόλιγουντ είναι ρατσιστικό!» Ο Πρόεδρος Τραμπ καταγγέλλει... αορίστως το αμερικανικό entertainment

Η Αμερική προσπαθεί, ξανά, να ερμηνεύσει τις μαζικές δολοφονίες, με τραγική αφορμή τις δυο επιθέσεις του προηγούμενου Σαββατοκύριακου που προσέθεσαν 30 νεκρούς στη λίστα των τακτικών θυμάτων. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν μίλησε για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, ούτε για τις τακτικές αναφορές του στην «εισβολή» ισπανόφωνων στην Αμερική, δηλώσεις που αναπαρήγαγε ο δολοφόνος του Ελ Πάσο. Αντίθετα, βρήκε ότι αλλού εναπόκειται η ευθύνη.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντά τον Kanye West στον Λευκό Οίκο!

«Μου μιλάτε για ρατσισμό,» είπε σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. «Ρατσιστικό είναι το Χόλιγουντ. Αυτό που κάνουν, με το είδος των ταινιών που παρουσιάζουν, είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά επικίνδυνο για τη χώρα μας. Αυτό που κάνει το Χόλιγουντ είναι τρομακτικά ζημιογόνο για τη χώρα.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί το SNL με μήνυση

Χωρίς να προσδιορίσει με ποιον, ακριβώς, τρόπο οι χολιγουντιανές ταινίες βλάπτουν την Αμερική, ο Πρόεδρος Τραμπ συνέχισε την επίθεσή του, αναφερόμενος στις «διακρίσεις» που κάνουν οι «μεγάλοι χορηγοί του Χόλιγουντ» μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ετοιμάζεται για μια μεγάλη συνάντηση με εκπροσώπους του entertainment αλλά και μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών, σαν το (αγαπημένο του) Twitter. Οπως είπε, «Θα φέρουμε τώρα εδώ όλα τα μεγάλα κεφάλια των μεγαλύτερων εταιρειών και θα τους μιλήσουμε. Μεταχειρίζονται τους συντηρητικούς, του Ρεπουμπλικάνους, εντελώς διαφορετικά απ' ό,τι τους... άλλους.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου από τις ειδήσεις του ABC και τα tweets που έκανε ο Πρόεδρος Τραμπ αμέσως μετά - περιμένουμε με ανυπομονησία τις αντιδράσεις του... «ρατσιστικού» Χόλιγουντ.