Buzz

Πρέπει επειγόντως να πάω στο «Elysium»! Πρώτο τρέιλερ γεμάτο... ταξική αγωνία

στα 10

Το 2.154 είναι πολύ μακριά. Ευτυχώς, ο Αύγουστος 2013 πλησιάζει και τότε θα κάνει την εμφάνισή της η νέα ταινία του «District 9» Νιλ Μπλόμκαμπ. Πρώτο τρέιλερ υποχρεωτικό!

Πρέπει επειγόντως να πάω στο «Elysium»! Πρώτο τρέιλερ γεμάτο... ταξική αγωνία

Ο Αύγουστος του 2013 δεν είναι πλέον τόσο μακριά, οπότε έχουμε ήδη αρχίσει να ανυπομονούμε για το «Elysium» (διαβάστε περισσότερα εδώ), την καινούρια ταινία του Νοτιοαφρικανού Νιλ Μπλόμκαμπ μετά το «District 9» που υπήρξε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στην αρένα της επιστημονικής φαντασίας εδώ και χρόνια.

Εν τω μεταξύ, πέρασαν πέντε χρόνια και τόσο οι φιλοδοξίες, όσο και τα μέσα που είχε στη διάθεσή του για την επόμενη ταινία του, προφανώς αυξήθηκαν με γεωμετρικούς ρυθμούς. Ετσι το «Elysium» προβάλλει σαν μια από τις ταινίες που κατεβαίνει με μεγάλες φιλοδοξίες στον αγώνα των καλοκαιρινών blockbuster, αφού η έξοδός του στην Αμερική μετακινήθηκε από τον Μάρτιο για τις 9 Αυγούστου.

Το στόρι του φιλμ είναι τοποθετημένο στο 2154, σε έναν κόσμο χωρισμένο σε δυο τάξεις ανθρώπων. Από τη μια οι άνθρωποι που ζουν στη γη, φτωχοί κι εξαθλιωμένοι, περισσότεροι απ΄ όσους ο πλανήτης μπορεί να συντηρήσει. Από την άλλη, λίγοι εκλεκτοί πλούσιοι, που ζουν σε έναν διαστημικό σταθμό τελευταίας τεχνολογίας κατασκευασμένο από την Armadyne Corporation. Οταν ένας πρώην κατάδικος αναγκάζεται να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή για λογαριασμό των ισχυρών, οι πράξεις του θα αλλάξουν τις ισορροπίες και ίσως πετύχουν να φέρουν την ισότητα ανάμεσα στους δυο κόσμους.

Ο Ματ Ντέιμον κρατάει τον βασικό ρόλο στο φιλμ, ενώ συμπρωταγωνιστούν ο Σάρλτο Κόπλεϊ ( του «District 9»), η Τζόντι Φόστερ με κοντό ξανθό μαλλί, η Αλις Μπράγκα και ο Γουίλιαμ Φίκτνερ.

Δείτε παρακάτω το ολόφρεσκο τρέιλερ, μεταφερθείτε στο απειλητικό φουτουριστικό σύμπαν και διαλέξτε… εσείς που θα θελήσετε να ζήσετε!