Buzz

Πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ: φθινόπωρο του 2012

στα 10

Η Sony ανακοίνωσε πιθανές ημερομηνίες εξόδου της 23ης ταινίας Τζέιμς Μποντ, καθησυχάζοντας τους φαν του πράκτορα 007 που μαζί με την πτώχευση της MGM είχαν βουλιάξει και οι ελπίδες τους. Αν δεν υπάρξει άλλη ανατροπή, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα κεράσει shaken martinis τον Οκτώβριο του 2012.

Πρεμιέρα του νέου Τζέιμς Μποντ: φθινόπωρο του 2012
O Nτάνιελ Κρεγκ τρίτη φορά Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ο σταρ της εβδομάδας στο Internet. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του trailer για το «Κορίτσι με το Τατουάζ», το πολυαναμενόμενο ριμέικ δια χειρός Φίντσερ στο οποίο πρωταγωνιστεί, έφτασαν τα σημερινά νέα που τον αφορούν σε σχέση μ' ένα άλλο διάσημο franchise: ο 23ος Τζέιμς Μποντ, η ταινία που σταμάτησε/ ξαναξεκίνησε/ αναβλήθηκε επ' αόριστον λόγω της πτώχευσης της MGM, φαίνεται ότι έχει επισήμως ημερομηνία εξόδου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι Sony, EON Productions και MGM ανακοίνωσαν σήμερα ότι η νέα περιπέτεια του 007 θα κάνει πρεμιέρα σε Μ. Βρετανία και Ιρλανδία στις 26 Οκτωβρίου του 2012, και δύο εβδομάδες αργότερα, στις 9 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο πιο σκληροτράχηλος Μποντ του franchise, θα είναι ξανά πρωταγωνιστής, με σκηνοθέτη τον οσκαρικό Σαμ Μέντες. Διάφορα ονόματα έχουν ακουστεί ότι θα πλαισιώνουν το καστ, με σημαντικότερα αυτά των Ρέιφ Φάινς και Χαβιέ Μπαρδέμ.

Ανυπομονούμε.