Buzz

Ο Ιθαν Χοκ σ' ένα sci-fi θρίλερ που ταξιδεύει στο χωροχρόνο

στα 10

Δείτε το πρώτο trailer του «Predestination», της νέας ταινίας των δημιουργών του «Daybreakers», που ενώνουν ξανά δυνάμεις με τον Ιθαν Χοκ για ένα sci-fi θρίλερ που θυμίζει «Gattaca» και «Looper».

Ο Ιθαν Χοκ σ' ένα sci-fi θρίλερ που ταξιδεύει στο χωροχρόνο

Mπορεί εμείς να ανυπομονούμε να τον δούμε στο «Boyhood», αλλά ο πιστός συνεργάτης του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έχει αποδειχθεί ικανός για όλα: ρομάντζα, θρίλερ, κωμωδίες, κοινωνικά δράματα, arthouse ανεξάρτητο σινεμά, blockbusters. Τώρα, ο Ιθαν Χοκ επανασυνδέεται με τους Aυστραλούς δημιουργούς του «Daybreakers», Mάικλ και Πίτερ Σπίριγκ, για να μας δείξει ότι κι αυτός μπορεί να χωροχρονοταξιδέψει σε σκοτεινά επικίνδυνα σύμπαντα, βγαλμένα από gothic comics.

Βασισμένο στο διήγημα του Ρόμπερτ Α. Χάινλαϊν «All You Zombies», το «Predestination» ακολουθεί τη ζωή ενός Πράκτορα Χρόνου, ο οποίος αποστέλλεται σε μία σειρά από επικίνδυνα ταξίδια στο χρόνο, τα οποία σκοπό έχουν τη συντήρηση της τάξης και της νομιμότητας στην αιωνιότητα. Στην τελευταία του αποστολή, ο Πράκτορας πρέπει να αντιμετωπίσει τον εγκληματία που του σημάδεψε τη ζωή...

Ο Χοκ ερμηνεύει τον «Πράκτορα Χρόνου», ο οποίος είναι καταδικασμένος σ' ένα σκοτεινό παιχνίδι γάτας-ποντικού μέσα στην αιωνιότητα. «Θα τον σκότωνες; Αν έφερνα μπροστά σου αυτόν που σου κατέστρεψε τη ζωή. Αν σου υποσχόμουν ότι θα τη γλίτωνες. Θα τον σκότωνες;»

1

Με τη μυστηριώδη αυτή ερώτηση υποδεχόμαστε το πρώτο trailer του «Predestination», το οποίο θυμίζει ένα μέρος «Dark City» (1998), λίγο «Gattaca», και αρκετά, όπως είναι φυσικό, το «Looper».

Στο πρωταγωνιστικό καστ τον Χοκ πλαισιώνουν οι Σάρα Σνουκ, Νόα Τέιλορ, Μαντλίν Γουέστ και Κρίστοφερ Κίρμπι.

Η πρεμιέρα του «Predestination» στην Αυστραλία έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου, ενώ η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα ημερομηνία εξόδου στην Αμερική.

Δείτε το trailer: