Buzz

Το πιο ωραίο θερινό της Ελλάδας θα βρίσκεται για ένα βράδυ στην Πολύαιγο

στα 10

Το Cine Καλησπερίτης φτάνει στο μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου για την προβολή-εμπειρία του φετινού καλοκαιριού.

Το πιο ωραίο θερινό της Ελλάδας θα βρίσκεται για ένα βράδυ στην Πολύαιγο

Μετά από σειρά μοναδικών προβολών στις παραλίες και την υπέροχη ενδοχώρα της Κιμώλου, το Cine Καλησπερίτης, το θερινό σινεμά που έχει αφήσει το σημάδι του στο Αιγαίο, φτάνει λίγα μέτρα απέναντι, στο ακατοίκητο νησί της Πολυαίγου για ένα και μόνο βράδυ από αυτά που είναι προορισμένα να μείνουν αξέχαστα.

Για πρώτη φορά, το Σάββατο 27 Ιουλίου, το Θερινό Σινεμά των Κιμωλιστών θα στηθεί σε έναν χώρο όπου δεν κατοικείται από ανθρώπους, σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, στης «Παναγιάς τ' Αυλάκι», συνδυάζοντας το σινεμά με τη φυσική κινηματογραφική αίσθηση της Πολυαίγου.

Πολύαιγος

Θα προβληθεί η ταινία «Καπερναούμ» της Ναντίν Λαμπακί, βραβευμένη με Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών και υποψήφια για Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας.

Οι προβολές του Cine Καλησπερίτης θα συνεχίσουν όλο το καλοκαίρι και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να ενημερώνονται είτε από το επίσημο site της εθελοντικής ομάδας Κιμωλίστες, είτε από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Πολύαιγος

Πληροφορίες - Μεταφορά και κρατήσεις θέσεων

Η μεταφορά προς το νησί της Πολυαίγου θα γίνει με τον Καπετάν Βαγγέλη. Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται η κράτηση της θέσης.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο: 6944665646, Μαρινάκης Φώτης

Ημέρα: Σάββατο 27-7-2019
Ωρα Προβολής: 21:15
Ωρα Αναχώρησης από την Ψάθη: 19:30, 20:00, 20:30
Ωρα Αναχώρησης από Πολύαιγο: 23:45, 00:15, 00:45 (Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης)
Συμβολική Τιμή Εισιτηρίου: 8 ευρώ (Προσέλευση άνω των 50 Ατόμων) | 10 ευρώ (Προσέλευση κάτω των 50 Ατόμων)
Υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης εφόσον το καραβάκι του Καπετάν Βαγγέλη θα έρθει να παραλάβει την ομάδα του Καλησπερίτη την Κυριακή 28-7 στις 9:00-10:30 περίπου

Το «CineΚαλησπερίτης» πραγματοποιεί δωρεάν προβολές, λόγω της θαλάσσιας μεταφοράς θα υπάρξει κόστος για τους θεατές.

Πολύαιγος