Buzz

Oταν τα φίλτρα σκοτώνουν. Eρχεται η δολοφονική «Polaroid»

στα 10

Βασισμένη σε μικρού μήκους ταινία τρόμου και από τους παραγωγούς των ταινιών «The Ring» και «The Grudge».

Oταν τα φίλτρα σκοτώνουν. Eρχεται η δολοφονική «Polaroid»

Πολλές είναι οι μικρού μήκους ταινίες τρόμου που έχουν καταφέρει να γίνουν μεγάλες παραγωγές στο Χόλιγουντ, από το «Mama» και το «Babadook» μέχρι και το πιο πρόσφατο «Lights Out». Eτσι άλλη μια τέτοια ταινία τρόμου, αυτή την φορά από το Νορβηγικό «Polaroid» του Λαρς Κλέβμπεργκ, ετοιμάζεται να γίνει μεγάλου μήκους παραγωγή από τους δημιουργούς των αμερικάνικων ριμέικ των ταινιών «The Ring» και «The Grudge».

Διαβάστε ακόμα: Εκπέμποντας «Σήμα Κινδύνου»: Oλη η ιστορία της μυθολογίας του «Ringu»

polaroid

Η σκηνοθεσία θα είναι του ίδιου του Κλέβμπεργκ και η ταινία θα μιλάει για μια κοπέλα που ανακαλύπτει μια παλιά Πολαρόιντ φωτογραφική κάμερα, η οποία κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: όσοι φωτογραφίζονται με αυτή την κάμερα έχουν τραγική κατάληξη. Eνας από τους παραγωγούς της ταινίας, ο Ρόι Λι, είπε πως η ταινία αυτή είναι απλά η αρχή μιας σειρά ταινιών τρόμου. Ο ίδιος ο Λι είναι αυτός που παλιότερα είχε φέρει την σειρά «The Ring» και «The Grudge» στο Χόλιγουντ.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και το φθινόπωρο για να δούμε αν τελικά η ταινία θα καταφέρει να έχει την εισπρακτική επιτυχία που χρειάζεται για να έχει και τις συνέχειες που ελπίζει να έχει. Η μικρού μήκους ταινία πάντως, της οποίας η διάρκεια δεν είναι παραπάνω από 14 λεπτά, έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διάφορα φεστιβάλ και ένα τρέιλερ της μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

polaroid