Buzz

Ποιος θέλει να κάνει πρόβα με τον Κέβιν Σπέισι για τον 3ο κύκλο «House of Cards»; Δηλώστε συμμετοχή!

στα 10

Ο Κέβιν Σπέισι βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να ενισχύσει οικονομικά το Old Vic Theater: έβγαλε τον εαυτό του σε πλειστηριασμό. Οποιος κερδίσει, θα κάνει πρόβες μαζί με τον πρωταγωνιστή του «House of Cards», ο οποίος στο τέλος θα κεράσει BBQ παϊδάκια στο διάσημο «στέκι» της σειράς.

Ποιος θέλει να κάνει πρόβα με τον Κέβιν Σπέισι για τον 3ο κύκλο «House of Cards»; Δηλώστε συμμετοχή!

O Kέβιν Σπέισι έχει να σου κάνει μία πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς: στήριξε κι εσύ με την προσφορά σου το Old Vic, το διάσημο λονδρέζικο θέατρο στο οποίο υπήρξε μέχρι πολύ πρόσφατα καλλιτεχνικός διευθυντής, και εκείνος θα ανταποδώσει τη χάρη. Θα μπεις στην κλήρωση όπου, αν κερδίσεις, εσύ κι ένας φίλος σου θα πετάξουν δωρεάν στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου «House of Cards» και θα κάνουν παρέα με τον πρωταγωνιστή. Κι όχι μόνο. Στο τέλος, ο Κέβιν θα κεράσει και παϊδάκια.

Με μία καμπάνια που διαφημίζει μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας και των σελίδων του στα social media, ο Κέβιν Σπέισι εξηγεί όλες τις παροχές που θα έχει ο νικητής:

  • αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για δύο άτομα
  • παρέα με τον δημιουργό του «House of Cards» Μπο Γουίλιμον και τον πρωταγωνιστή Κέβιν Σπέισι
  • περιήγηση στα διάφορα σετ
  • πρόβες με τον Σπέισι για το σενάριο του τρέχοντος επεισοδίου
  • γεύμα σ' ένα «Freddy's-style» BBQ diner της περιοχής

1

2

Η fund raising καμπάνια που γίνεται μέσω της ιστοσελίδας omaze σου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρεις από 10 μέχρι 5000 δολάρια, όπου αναλόγως, παίρνεις και «τον τίτλο» σου μέσα στο «House of Cards» πολιτικό σύμπαν (από απλός σύμβουλος μέχρι Πρόεδρος της Αμερικής ανάλογα).

Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε 38 μέρες από σήμερα, όπου λήγει κι ο διαγωνισμός. Τρέξτε!

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο διαγωνισμό πατήστε εδώ

Περισσότερος Κέβιν Σπέισι: